Loco diffuzor - Hordozható légfrissítő és diffuzor

 

A Loco Diffuzor egy kompakt hordozható légfrissítő, amely hidratálja, illatosítja és kellemessé varázsolja a helyiségét.

Gyakori kerdések a termekről:

1.Nem tudom csatlakoztatni a terméket. Megtudná mutatni, hogyan kell?

https://youtu.be/9KajyY_znko

2. Mindent az utasításoknak megfelelően csináltam, de a diffúzor még mindig nem engedi ki a gőzt, viszont a lámpa bekapcsol, mit tegyek?

Javasoljuk, hogy húzza ki a szűrőt, kissé lazítsa meg és hagyja legalább 15-20 percig a vízben, hogy nagyon jól felszívódik. Ezután tegye vissza a szűrőt az eszközre ("kattanást" kell hallani), zárja le ("kattanást" is hallani kell), csatlakoztassa a diffúzort vissza az áramforráshoz, és egy gombnyomással kapcsolja be.

3. Az USB kábelt mindig csatlakoztatni kell, vagy csak a belső elem / akkumulátor töltésére szolgál?

Az áramellátáshoz az USB-kábelt mindig csatlakoztatni kell. Ha a készüléket működés közben szeretné hordozni, azt javasoljuk, hogy USB-kábellel csatlakoztassa közvetlenül a hordozható Powerbankhoz. Vigyázzon a hordozáskor, mert víz van benne.

 

4. Mindent az utasításoknak megfelelően csináltam, de a bekapcsolás után nem kapcsolódik be a lámpa, és gőz sem jön ki, mit tegyek?

Javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy az USB-kábel megfelelően van-e bekapcsolva a diffúzorba, a másik oldala pedig az adapterbe. Ha jól van telepítve, javasoljuk, hogy próbáljon ki egy másik adaptert, és kapcsolja be egy másikba, egy biztosan működő konnektorba.

További információt a magyarorszag@locoshark.com   mail címen vagy a  06 (0)1 677 7805  telefonszámon kaphat.