Mini prijenosna klima

Loco Air Cooler je prijenosni klima uređaj koji hladi, čisti, filtrira i vlaži zrak oko vas. Izvrsno rješenje za sve vruće prostorije kao što su ured, spavaća soba, apartman na moru ili čak vaš automobil.

Česta pitanja o proizvodu:

1. Kolike prostorije može ohladiti?

Može ohladiti prostorije do 15m^2.

2. Što napraviti kada mi voda curi iz uređaja?

Uređaj je potrebno postaviti na ravnu povrsinu, zatim u njega dodajte 2,5 dcl vode. Nakon što dodate vodu uređaj ne smijete pomicati, samo ga uključite preko adaptera i ostavite na mjestu bez pomicanja.

 

3. Uređaj mi je došao oštećen i ne može se upaliti, što napraviti?

Ukoliko Vam je uređaj došao u oštećenoj kutiji, postoji mogućnost da dostavna služba nije bila pažljiva pri odlaganju paketa jer svaki proizvod koji pošaljemo prije svega testiramo. Molimo Vas da pošaljete mail na hrvatska@locoshark.com i priložite fotografije, a mi ćemo fotografije proslijediti reklamacijskoj službi.

 

4. U kojoj boji mogu dobiti klimu?

Sami možete mijenjati boje na proizvodu. Pritiskom na tipku odabirete jednu od boja: plavu,crvenu,bijelu, tirkizno plavu, ljubičastu, žutu, zelenu.

5. Niste mi poslali “priključak” za klimu, samo jedan USB kabel, kada cu dobiti “priključak”?

Za postavljanje uređaja u pogon potrebno je USB kabel priključiti u PC/laptop. Ukoliko ne koristite spomenute uređaje, USB kabel stavite u adapter i priključite u struju.

6. Kolika je veličina klime?

Veličina klime je  ≈ 20x20cm.

 

Više informacija o proizvodu možete dobiti preko maila hrvatska@locoshark.com ili telefona 01 777 6827.