Loco Difuzor je kompakten prenosni osvežilec zraka, ki bo vaš prostor navlažil, nadišavil in pričaral prijeten ambient. Za dodatno čarobno atmosfero poskrbi tudi LED lučka v sedmih barvah, prav tako pa njegov privlačen videz. Deluje preko USB kabla, kar ga naredi izjemno praktičnega za dom ali pisarno!

#

Pogosta vprašanja glede izdelka:

 

1. Založili smo navodila, ali nam jih lahko pošljete še enkrat?

Pri prvi uporabi je bistveno, da počakate vsaj 15-20 minut, saj se mora filter v notranjosti dobro navlažiti z vodo iz difuzorja.

 

2. Ne znam priključiti izdelka, ali mi lahko pokažete kako to naredim?

 

3. Naredili smo vse po navodilih pa difuzor še vedno ne spušča pare, lučka pa se normalno prižge, ko ga prižgemo, kaj naj storimo?

Predlagamo, da izvlečete filter (potrebno je malce več moči), kot spodaj na posnetku, filter malce zrahljate in pustite v vodi vsaj 15-20 minut, da se res dobro napije. Nato filter vrnete v napravo (mora se slišati "klik"), napravo zaprete (ravno tako se mora slišati "klik"), difuzor priključite nazaj na napajanje in prižgete z dotikom gumba. 

 

 

4. Ali mora biti USB kabel vedno priključen, ali pa služi le za polnjenje notranje baterije/akumulatorja?

USB kabel mora biti vedno priključen saj služi za napajanje. Če bi želeli svoj difuzor med deovanjem prenašati naokoli, vam svetujemo, da ga priključite z USB kablom direktno na prenosljivi Powerbank. Pri prenašanju bodite previdni, saj se v njem nahaja voda. 

 

5. Naredili smo vse po navodilih, pa se po prižigu ne prižgejo niti lučke niti difuzor ne spušča paro, kaj lahko storimo?

Predlagamo, da preverite ali je USB kabel dobro nameščen v difuzorju na eni strani in v adapterju na drugi strani. V kolikor je dobro nameščen, predlagamo da poskusite z drugim adapterjem in ga vključite v drugo vtičnico, ki zagotovo deluje.

 

6. Z izdelkom nisem zadovoljen, želim vračilo denarja ali menjavo izdelka in ne želim izgubljati časa z vašimi agenti, kako sprožim postopek reklamacije?
 

  • Izdelek z vsemi dodatki, ki ste jih prejeli (kabli, baterij itd.), pazljivo zapakirajte nazaj v originalno škatlo, ki naj bo nepoškodovana. 
  • Pazite, da na izdelku ni vidnih sledi uporabe (če je prišel v stik s tekočino, ga dobro obrišite in posušite, naj bo brez prask, polomljenih delcev itd.)
  • Izdelek zapakirajte v paket in ga dobro obložite (časopisni papir, stiropor itd.), da se med transportom ne poškoduje.
  • V paket priložite izpolnjen in podpisan obrazec za odstop od pogodbe, ki ga najdete tukaj: https://www.locoshark.com/obrazec-za-vracilo.pdf. V primeru da želite menjavo izdelka in ne vračilo denarja, to jasno navedite na obrazcu.
  • Paket pošljite na naslov DTM Natura d.o.o. (reklamacije), Železna 16, 1000 Ljubljana, Slovenija. Priporočamo vam pošiljanje s Pošto Slovenije, tip pošiljke naj bo "Priporočeno pismo", saj gre v tem primeru za najcenejšo možnost pošiljanja s hkratno pridobitvijo potrdila o oddani pošiljki - sledilno številko pošiljke. To je vaše dokazilo, da ste pošiljko res poslali. 
  • Po prejemu pošiljke bo naš oddelek za reklamacije obravnaval vaš primer in vas na priložene kontakte obvestil o rešitvi. V primeru odobritve celotnega vračila, vam bodo sredstva vnjena na vpisano številko TRR najkasneje 14 dni po prejemu paketa.

 

Več informacij o izdelku lahko dobite preko emaila slovenija@locoshark.com ali telefona 07 600 3005.

Other Articles