Loco Bite Help - Uklanja svrbež uboda komaraca

Loco Bite Help učinkovito djeluje kao neutralizacija svrbeža i iritacije uzrokovanih ubodima komaraca, mušica, pčela, osa i ostalih insekata. Pomoću tehnologije koja osigurava toplinu i vibracije u zahvaćenom području povećava cirkulaciju i lokalizirani protok krvi te potpuno ukloni svrbež već nakon par sekunda upotrebe.

Česta pitanja o proizvodu:

1. Pokušala sam upaliti uređaj ali baterije ne rade, koje baterije da stavim?

Baterije će te dobiti uz sam uređaj, ukoliko Vam se baterije potroše preporuča se da stavite jeftinije baterije. Svakako izbjegavajte Duracel jer su nam iz firme od koje naručujemo uređaje rekli da uređaj ne radi na Duracel baterije.

 

2. Prislonila sam uređaj na ruku i počelo mi se to mjesto jako crveniti nakon nekog vremena. Koji je uzrok nastanka crvenila?

Koliko dugo ste držali uređaj prislonjen na ruku? Preporučeno je da se od 7 do 45 sec drzi na jednom mjestu kako bi zapocelo samo djelovanje.

 

3. Može li i moj sin od 7 godina koristiti Loco bite helper?

Djeca starija od 4 godine također mogu koristiti bite helper. Uređaj je nježan za kozu, ne sadrzi kemikalije i potpuno je siguran za upotrebu kod djece i odraslih.

 

4. Uređaj je došao oštećen i ne zelim novi nego povrat novca na racun,gdje je reklamacijski obrazac i kako da ga ispunim ?

Ukoliko ne budete zadovoljni uređajem možete ga reklamirati u roku od 14 dana od primitka narudžbe. Reklamacijski obrazac mozete naci na dnu stranice https://www.locoshark.com/hr/loco-bite-help# pod uvjetima poslovanja. Obrazac ispunite i posaljete skupa s prozvodom na našu adresu koja se nalazi na obrazcu,također preporučamo slanje preporučenom postom da mozete pratiti poslani paket.