PostQuam Anti Acne - Komplet protiv prišteva

Prodajna stranica: https://www.loconatura.com/si/postquam-anti-acne-set-proti-mozoljem

1. Kada se primijete 1.  rezultati nakon korištenja ?

Prvi rezultati primijete se u periodu od 1. do 2. tjedna korištenja. Potrebno je znati da je svaki pojedinac priča za sebe, baš kao je svaka koža drugačija i reagira na drugi način. U svakom slučaju, rezultati bi se trebali vidjeti brzo, svakako tijekom prvog pakiranja. Nekima več nakon par dana, a ostalima nakon par tjedana korištenja.

2. Da li je obavezno korištenje sva tri proizvoda?

Ne, možete koristiti samo Anti-Acne gel, ali svejedno morate kožu prije svake uporabe dobro očistiti, zato svejedno savjetujemo uporabu micelarne otopine i/ili gela za čišćenje postQuam, jer samo za ta dva proizvoda možemo garantirati da će svoj »posao« obaviti zadovoljivo i kvalitetno.

3. Kada mogu koristiti anti acne kremu?

Preporuča se da se krema koristi po potrebi (nije potrebno svaki dan) i važno je naglasiti da se nanosi samo na problematična područja na licu, ali ne i po cijelom licu.

4. Upotrebljava li se anti acne krema prije čišćenja lica ili poslije?

Preporučena upotreba anti acne kreme je nakon upotrebe gela za čišćenje i micelarne otopine.

5. Zašto mi je koža suha nakon upotrebe anti acne kreme?

Opisana nuspojava je normalna jer gel sadrži glicerin koji je poznat kao najdjelotvorniji sastojak za uklanjanje prištića jer potiče regeneraciju tkiva kože i pomaže stanicama da se pravilno prilagode. Ako je koža nakon upotrebe i dalje presuga, savjetujemo Vam da minimalno jednom dnevno upotrijebite hidratantnu kremu za lice.

6. Uz Anti Acne gel želim naručiti i jedno sredstvo za čišćenje lica. Koje da odaberem? 

Ako nećete koristiti oba proizvoda za čišćenje (gel za čišćenje i micelarnu otopinu), preporučujemo da naručite gel za čišćenje ako imate velikih problema sa svojom kožom (prištići po cijelom licu, koža je jako masna...) a micelarnu otopinu ako imate tek povremeno koji prištić. Ne zaboravite - ako nosite šminku, micelarna otopina odlično služi i kao sredstvo za skidanje šminke.

7. Da li su proizvodi ispitani i i sigurni za upotrebu?

S obzirom na to da su to europski proizvodi oni moraju nakon proizvodnje proći sve potrebne testove i analize prije nego što mogu u prodaju, tako da možete biti posve sigurni u vezi korištenja tih proizvoda, jer imaju sve potrebne certifikate.

8. Kako to da nisam čuo za tvrtku PostQuam?

Tvrtka PostQuam bavi se prodajom profesionalne kozmetike po cijelom svijetu več od 1982. godine, ali konačnim kupcima nije tako poznato zato, jer im ti proizvodi uopće nisu bili dostupni – PostQuam je proizvode prodavao samo kozmetičkim salonima, profesionalnim vizažistima i frizerskim salonima. Smatraju se jednim od najpoznatijih svjetskih dobavljača profesionalne kozmetike, a sada su konačno dostupni u Hrvatskoj i za konačne kupce / korisnike.