PostQuam šampon protiv ispadanja kose

PostQuam Therapy šampon protiv ispadanja kose sadrži formulu bogatu vitaminima i biljnim ekstraktima koji stimuliraju cirkulaciju krvi, učvršćuju vlakna i aktivno se bore protiv gubitka kose.

1. Koje su glavne funkcije šampona?

Potiče cirkulaciju krvi, ojačava vlakna i aktivno se bori protiv gubitka kose. Sve više tvrtka upotrebljava slićnu biljnu mješavinu sastojaka u svojim proizvodima za njegu kose.

2. Koji su prirodni sastojci u šamponu?

Glavni prirodni sastojci u šamponu su ekstrakti soje i aloa vere koji stimuliraju bjelančevine u vlasištu. Postquam šampon za gubitak kose je proizvod bogat vitaminima i biljnim ekstraktima koji će stimulirati protok krvi na vlasištu i ojačati vlakna kose te se aktivno boriti protiv gubitka kose.

Proizvod nema nuspojava.

Popis svih sastojaka možete naći i na našoj stranici:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Cocamide Dea,  Alcohol, Polyquaternium-10, Menthol, Camphor,  Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Soy Protein, Sorbitol, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Lecithin, Xanthan Gum, Panthenol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Diatomaceous Earth,  Disodium Edta,  Glyceryl Caprylate,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride,methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance).

3. Da li je proizvod testiran na životinjama?

Ne, proizvodi PostQuam nisu testirani na životinjama, na što smo kao veliki ljubitelji životinja još posebno ponosni.

4. Kako to da nisam čuo za tvrtku PostQuam?

Tvrtka PostQuam bavi se prodajom profesionalne kozmetike po cijelom svijetu več od 1982. godine, ali konačnim kupcima nije tako poznato zato, jer im ti proizvodi uopće nisu bili dostupni – postQuam je proizvode prodavao samo kozmetičkim salonima, profesionalnim vizažistima i frizerskim salonima. Smatraju se jednim od najpoznatijih svjetskih dobavljača profesionalne kozmetike, a sada su konačno dostupni u Hrvatskoj i za konačne kupce / korisnike.

5. U kakvom razdoblju mogu očekivati rezultate?

Potrebno je znati da je svaki pojedinac priča za sebe, ali u svakom slučaju, rezultati bi se trebali vidjeti brzo - svakako nakon redovite upotrebe cijelog šampona. Nekima se primijeti pozitivna razlika već nakon prvih par upotreba, a ostalima nakon par tjedana korištenja.

6. Kako ga upotrebljavam?

Šampon uvijek nanesete na mokru kosu. Ne trebate pretjerivati sa količinom, bitno je da dobro umasirajte u vlasište i isperite. Na početku vam preporučujemo da ponovite postupak, ostavite šampon djelovati nekoliko minuta te ga nakon toga temeljito isperite. 

Kada ćete primijetiti pozitivnu promjenu možete naravno još dodatno smanjiti količinu odnosno ga početi upotrebljavati po potrebi.

PostQuam Therapy šampon protiv ispadanja kose nije šampon koji će vam se spjeniti u kontaktu sa vodom. To ne znači da trebate povečati količinu jer je to normalna posljedica upotrebe kod večine medicinskih šampona.