Loco Air Cooler - Mini hordozható légkondicionáló

A Loco Air Cooler egy mini hordozható légkondicionáló, amely hűt, tisztít, szűr és nedvesíti a levegőt. Nagyszerű megoldás a meleg, nem légkondicionált helyiségekhez, például irodába, hálószobába vagy  akár autóba.

 

#

Gyakori kérdések a termékről:

 

  1. Az utasítások nem teljesen érthetőek, esetleg van videó formában is?

 

  1. Milyen színben kapható a termék?Az eszköz színeit maga módosíthatja. Nyomja meg a gombot  és válaszon a következű  színek közül: kék, piros, fehér, türkizkék, lila, sárga vagy zöld.

 

  1. Milyen nagyságú szobát hűthetek le?

A készülék legfeljebb 15m ^ 2 méretű helyiségeket hűthet le.

 

  1. Nem küldtek "csatlakozót", kivéve egy USB kábelt, mikor kapom meg a "csatlakozót"?

A készülék USB-kábeljét  csatlakoztatni kell a számítógéphez / laptophoz, ha nem használja ezeket az eszközöket, csatlakoztassa az USB-kábelt a mobiltelefon-adapterhez, majd azt kapcsolja be a fali konnektoba.

 

  1. A készülék sérülten érkezett és nem kapcsol be, mit tegyek ebben az esetben?

Abban az esetben, ha az eszköz sérült csomagolásban érkezett, fennáll annak a lehetősége, hogy a szállításnál a futárszolgálat nem volt elég körültekintő. Kérjük Önt, hogy küldjön egy emailt a magyarorszag@locoshark.com címre a csatolt fotókkal.

 

  1. Megmozdítottuk a légkondicionálót, amikor vizet / jeget öntöttünk bele és elkezdett szivárogni, mit tehetünk?

Azt tanácsoljuk, hogy ne mozgassa a légkondicionálót, miután vizet önt bele, mivel a víz súlya elmozdíthatja a benne található szűrőt, és vízszivárgás léphet fel. Ha a légkondicionáló (bármilyen okból) szivárogni kezdett, akkor könnyen megjavíthatja:

 

  1. A légkondicionáló nem hűt elég, vagy ez csak közönséges ventilátor?

A Loco légkondicionáló jobban fog hűteni, ha jégkockákat vagy legalább jeges vizet ad hozzá (pl. lefagyaszt egy literes palackot) csapvíz helyett (amely nyáron soha sem túl hideg). Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy ez egy mini hordozható légkondicionáló, amely képes a kisebb helyiségeket lehűteni(pl. íróasztal, ágy, lakókocsi), nem szolgál több szoba hűtésére. Ha elegendő hideg vízet vagy jeget önt bele, az körülbelül 5 fokkal lehűti a környezetet (különben egészségügyi okokból ajánlott, hogy ne tegyen jelentős különbségeket a beltéri és a kültéri hőmérséklet között).

 

15 x 16,5 x 18 cm 

 

További információt a magyarorszag@locoshark.com  mail címen vagy a  06 (0)1 677 7805   telefonszámon kaphat.