A SlimAll tea természetes módon javítja a zsírok olvadását a szervezetben és felgyorsítja az anyagcserét. 

Gyakori kérdések a termékről:

 1. Naponta hány SlimAll teazsákot fogyaszthatok?

Az optimális eredmény elérése érdekében napi 3-5 teazsák fogyasztása ajánlott, minden étkezés előtt 30 perccel. Ha naponta csak 2/3-szor étkezik, azt tanácsoljuk, hogy étkezéstől függetlenül fogyasszja a teát. Javasoljuk, hogy teát forrón és frissen fogyassza a jobb hatás elérése érdekében.

 

2. A SlimAll zöld tea?

A SlimAll tea nem egy átlagos zöld tea, hanem egyfajta Wulong Oolong tea, amely a zöld és a fekete tea keveréke. Tulajdonságaik alapján az oxidáció mértékétől függően közelítenek egyikhez-másikhoz is. A hőkezelés, alacsony koffeintartalom, a zsírégetés, a felesleges vízelvezetés, az anyagcsere, a puffadás csökkenése miatt…

 

3.Milyenek az eredmények?

Az első hetek után észreveheti, hogy a SlimAll tea jóllakottság érzetét kelti és az anyagcseréje a szervezetéhez igazodik. Így csökkenti a kalória bevitelt és csak felgyorsítja a szervezetben lévő kalóriák fogyasztását. Miután a szervezete és az anyagcseréje megszokja ezt az emésztési módot, észreveheti, hogy a kilók is lassan elkezdenek csökkeni. Jó azonban tisztában lenni azzal, hogy a fogyás lassú és hosszú távú módját választotta, így a változás nem azonnal látható.

Ügyfeleink észlelték az éhség csökkenését ill. észrevették, hogy kevesebbet fogyasztanak egy étkezésnél, de még mindig jóllaknak.

 

4.Az eredmények még nem lathatók, mit tegyek?

Azt tanácsoljuk, hogy növelje az adagot napi 5 teára étkezéstől függetlenül, de 30 percel étkezés előtt. Aggodalomra semmi ok, a termék teljesen természetes (nincs mellékhatása), de a megfigyelt pozitív változások után természetesen csökkentheti a tea mennyiséget.

Vannak, akik fokozatosan fogynak, mások pedig a több időt használnak. Ez mindenképpen az egyéntől és kezdeti állapottól függ.

Azt tanácsoljuk, hogy ne fogyasztja hidegen, mivel a meleg (és friss!) teával sokkal jobb hatást ér el. Ha időszűkében van, javasoljuk, hogy reggel készítse el és öntse termoszba.

 

5. Előfordulhatnak mellékhatások?

Ez egy teljesen természetes termék, nem kívánt mellékhatások nélkül (100% organikus), amit a DE-EKO-039 tanúsítvány is bizonyít, így a vele történő fogyás természetes és egészséges.

 

6. A teát terheség és szoptatás közben is fogyaszthatom?  

Terhesség és szoptatás közben nem ajánlott olyan italokat  fogyasztani, amelyek koffeint tartalmaznak ill. fontos a koffeint napi 200 mg-ra korlátozni. Egy csésze SlimAll tea körülbelül 60mg koffeint tartalmaz, amit azt jelenti, hogy naponta legfeljebb 3 csésze fogyasztható. Kérhet azonban kezelő orvosától / nőgyógyászától egy orvosi vizsgálatot, ha fogyaszhat természetes teát, amely adagonként 60 mg koffeint tartalmaz. A legtöbb nő terhesség és szoptatás alatt is fogyaszt kávét (a kávé sokkal több koffeint tartalmaz), és ez nem ártalmas - de az óvatosság soha sem felesleges :)

Hogy jobban el tudja képzeni - egy kis csésze eszpresszó kávé kb. 50 mg koffeint tartalmaz.

Szoptatás esetén azt tanácsoljuk, hogy kezdje minimális mennyiséggel (3 csésze tea / nap), és bármilyen változás esetén ellenőrizze a gyermek emésztését.

 

További információt a magyarorszag@loconatura.com  mail címen vagy a 06 (0)1 677 7805 telefonszámon kaphat.