Grey Away – Spray ősz haj ellen

A Gray Away spray egy forradalmian új kezelés az ősz haj eltűntetésére.

#

Gyakori kérdések a termékről:

1. A GreyAway színes spray?

A Gray Away spray nem színes spray - ez azt jelenti, hogy a haja színe nem változik egy hét alatt. A GreyAway a bizmut hatóanyagot tartalmazza. Ez az összetevő a hajszínét sötétebbé változtatja, mivel reagál a haj keratin-kénjével és oxidálódik a haj felületén - pontosan ott, ahol arra szükség van. A lehető legjobb hatás elérése érdekében D-Panthenolt adtak hozzá a végső összetevőkhöz. A B5-vitamin, amely természetes összetevő és megtalálható a bőrben valamint a hajban, felbecsülhetetlen a haj megfelelő növekedése érdekében.

 

2. Mennyi időre elegendő egy GreyAway tubus rendszeres használat esetén?

Egy dubus 3 hetes kezeléshez elegendő.

 

3. Előfordulhatnak-e mellékhatások a termék használata után?

Nincsenek mellékhatásai, hiszen természetes alapanyaokat tartalmazza és  a neves Institut Claude Bell kozmetikai cég gyártja Franciaországban.  Ha negatív változást észlel, mindig felveheti velünk a kapcsolatot, és segítünk a probléma megoldásában.

4. A terméket minden nap kell használni?

Az optimális eredmény elérése érdekében a GreyAway spray-t naponta egyszer kell használni.

 

5. Hogyan kell helyesen használni a terméket?

Használat előtt rázza fel a tubust, majd tiszta és száraz hajra vigye fel. Ne vigye túlzásba, elég, ha a hajat csak hidratálja. A fésű segítségével egyenletesen eloszthatja az összetevőket a haján.

A kívánt természetes szín elérése érdekében az eljárást 3-4 hétig kell ismételni. Javasoljuk, hogy hetente egyszer mosson hajat, de ha szükséges, mosás után mindig használhatja a spray-t (de mindig száraz hajra). Amikor eléri a kívánt eredményt, csak alkalmanként használja a spray-t, az állapot fenntartása érdekében (ha új ősz haj jelenik meg).

 

6. Mikor számíthatok eredményre?

Hogy mennyi idő után látja a változást az, az egyéntől függ. Amikor a haj elegendő vitamint kap a pigmentjének helyreállításához, akkor természetes színében vagy kevésbé szürke színben kezd növekedni. Javaslom, hogy a spray-t kezeléseként vegye - amikor pozitív változásokat észlel, abbahagyja a használatát, ha úgy gondolja, hogy a hajának ismét vitaminokra van szüksége, folytathatja.

 

7. A nyitás után mennyi ideig használhatom a GreyAway spray-t?

A GreyAway a felbontás után 6 hónapig használható.

 

További információt a magyarorszag@loconatura.com mail címen vagy a 06 (0)1 677 7805 telefonszámon kaphat.