SlimAll - Čaj za mršavljenje

 

Korištenjem čaja SlimAll poobljšati ćete topljenje masnoće u tijelu i ubrzati metabolizam na prirodan način što je jako biti ako želite smršaviti.

SlimAll je 100% ekološki čaj o čemu svjedoči DE-EKO-039 certifikat, stoga je gubitak težine s njim posve prirodan i zdrav.

 

1.Kolika je cijena čaja?

 

Cijena jednog pakiranja čaja  je 299kn. Trenutno imamo akciju od 2 pakiranja čaja  za 399kn i akciju od 3 pakiranja za 499kn.

 

2. Koliko puta na dan se pije čaj?

 

Preporučeno je 3 do 5x dnevno, oko pola sata prije svakog obroka.

 

3. Hoću li dobiti upute za upotrebu čaja?

 

Upute za upotrebu čaja nalaze se na pakiranju.

 

4. Koliko je vrećica čaja u jednom pakiranju?

 

100 vrećica čaja je u jednom pakiranju.

 

5. Koliko ima kalorija u jednoj šalici čaja?

 

Čaj ima 0 kalorija, 0% ugljikohidrata, 0% bjelančevina, 0% šećera po GDA-u.

 

6. Koliko dugo je potrebno ostaviti vrećicu čaja unutar šalice?

 

Potrebno je ostaviti vrećicu čaja pokrivenu 2. minuti unutar šalice, filter vrećicu čaja prelijte s 2 do 3 dcl vrele vode. 

 

 7. Mogu li čaj napraviti uvečer pa ga piti i ujutro?

 

Preporuča se da se čaj pije nakon što se skuha jer su zabilježeni bolji učinci nego kada čaj odstoji određen vremenski period.

 

8. Trudna sam, mogu li piti čaj?

 

Ne preporuča se prekomijerno konzumiranje čaja u trudnoći jer sadrži kofein. Preporuča se koristenje 1 do 3 šalice dnevno. Jedna šalica čaja sadrzi 60mg kofeina,a ne preporuča se više od 200mg dnevno za trudnice.

 

9. Mogu li piti hladan čaj?

 

Savjetujemo Vam da čaj ne pijete hladan, jer topao i svjež djeluje mnogo bolje.

 

10. Mogu li čaj piti prije obroka ili je bolje nakon obroka?

 

Čaj možete piti i između obroka, ali se preporuča da se popije 30 min. prije obroka jer tako najbolje djeluje.

Ukoliko nemate vremena da ga spremate prije obroka preporučila bih da se napravi ujutro i spremi u termosicu da Vam ostane topao tijekom cijelog dana.

 

11. Kada mogu očekivati prve rezultate?

Da je organizam prihvatio prirodne sastojke čaja i na njih počeo pozitivno reagirati možete primijetiti po zasićenosti što je ujedno jedan od prvih znakova pozitivnog djelovanja čaja na Vaš organizam.

Također jedan od prvih znakova je učestalija potreba za toaletom nego prije.

Spomenuti proces u prosjeku nastupa u prvih 2 tjedna upotrebe čaja.

 

Želim vratiti proizvod, ne pomaze mi, želim i povrat novca,na koji način je mogu vratiti?

a) Proizvod zapakirajte u paket i dobro ga obložite (novinski papir, stiropor itd.) da ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta.

b) U paket priložite ispunjen obrazac o prekidu ugovora koji možete pronaći ovdje: https://www.loconatura.com/obrazac-za-povrat.pdf, Bitno je da ste upotrebili najviše 70 vrečica čaja…

c) Paket pošaljite na adresu DTM Natura d.o.o. (reklamacije), Železna cesta 16, 1000, Ljubljana, Slovenija. Najbolje da paket pošaljete "preporučenom poštom" kako bi mogli znati u bilo kojem trenutku gdje se nalazi i kada je stigao na željenu adresu, a ujedno na taj način imate i dokaz da ste nam paket poslali natrag.

d) Nakon što naš odjel za reklamacije zaprimi Vašu pošiljku i pregleda vraćen proizvod, biti ćete obaviješteni na ostevljeni kontakt o rješenju reklamacije. Ukoliko se reklamacija odobri, novac na Vaš bankovni račun biti će vraćen najkasnije 14 dana nakon primitka paketa.

 

Više informacija o proizvodu možete dobiti pute e-maila hrvatska@loconatura.com ili na broj 01 777 6827.