Hoodia flasteri za mršavljenje

Hoodia - flasteri za mršavljenje

Svakodnevnom upotrebom flastera Hoodia u vaše tijelo ćete unijeti prirodne sastojke koji će vam pomoći kod gubitka težine.

 

1. Koliko flastera je u jednom pakiranju i kako izgledajo?

V enem paketu je 30 obližev za 30 dni (1 mesec). Uporabljate jih vsak dan, zato je pomembno, da jih dosledno, vsakodnevno menjate - vsakih 24 ur. 

Obliži so veliki cca 3,5 cm x 3,5 cm in so kožne barve. Prepričani so, da ne bo nihče opazil čemu so namenjeni, edino če vas bo opazila naša redna stranka :) So kvadratne oblike in na sebi nimajo nobenih reklam, logotipov podjetja, proizvajalca, itd. Potrudili smo se, da vam ponudimo čimbolj diskreten izdelek za uporabo.

2. Na koja mjesta lijepim flastere Hoodia?

 

Svetujemo vam, da jih menjate po tuširanju. Obliž odstranite pred tuširanjem, po tuširanju pa dobro posušite mesto lepljenja kamor boste zalepili obliž. Obliž se vedno lepi na ravno, suho, čisto in neporaščeno mesto. Nikoli ga ne lepimo direktno na spolni organ, temveč na druga mesta na telesu, npr: notranji del bicepsa, hrbtne lopatice, prsa,...

Od vseh mest bi vam najbolj svetovali notranji del bicepsa (zgornji del roke), saj je tam koža najtanjša in je posledično absorpcija sestavin najhitrejša. Priporočamo vam, da vsak drug dan zamenjate roko (danes zalepite obliž na levo roko, jutri na desno).

V kolikor kakšen dan pozabite zamenjati obliž je najbolje, da naslednjega uporabite čimprej je to mogoče in na tak način dvignete nivo pogrešanih sestavin.

 

3. Zakaj se obliži ne prodajajo v lekarnah?

Za prodajo v lekarnah se nismo odločili zaradi preprostega razloga - stroškov. Žal lekarne vzamejo veliki odstotek zase, tako da si zaradi njihove provizije enostavno ne moremo privoščiti medsebojnega sodelovanja. Na žalost nismo edino slovensko podjetje, ki ne mora konkurirati njihovim drugačnim pogojem, zato smo se odločili za prodajo izključno preko spleta. Seveda pa bomo v posebnih primerih vedno naredili izjemo in vam omogočili osebni prevzem pred našo poslovno stavbo - Železna cesta 16, 1000 Ljubljana.

Obliži Hoodia so tako na voljo samo v naši spletni trgovini, naročite jih lahko direktno na spletni strani ali preko telefona oziroma maila. Menimo, da je to prednost za vas kot kupca, saj boste lahko izdelek dobili direktno od proizvajalca, kar pomeni, da ni možnosti, da bi vam nekdo prodal ponarejen produkt. Hkrati na tak način zagotovimo tudi to, da ni vmes nobenih posrednikov, ki bi z željo po zaslužku artiklu zvišali ceno našega artikla, pač pa ga prejmete po najnižji možni ceni, ki jo uporaba teh redkih sestavin in zapletene ekstrakcije še omogoča.

Torej, dokler ni možno izdelka kupiti v trgovinah in lekarnah (kar pa bi se lahko spremenilo, saj delamo na povečanju našega produkcijskega centra, ki bi moral v tem primeru zagotoviti večje količine in zaloge), morate vseeno vedeti, da imamo na tak način tudi veliko boljšo kontrolo kakovosti v naših produkcijskih centrih. Dokler smo sami prisotni na vsakem koraku od produkcije do kupca, lahko vse produkte preverjamo in s tem zagotavljamo, da se v njih nahajajo res najboljši možni ekstrakti sestavin ter s tem zagotavljamo tudi njihovo najboljše delovanje. Popoln nadzor nad distribucijo in proizvodnjo nam omogoča tudi to, da lahko iz trga umikamo vse stare artikle in skrbimo za to, da kupci vedno dobite 100% nove in visoko učinkovite izdelke. Izdelki v trgovinah so lahko na policah več mesecev preden pridejo k vam v roke, s čimer je zmanjšana tudi njihova učinkovitost.

4. Koji je učinak flastera?

Flasteri Hoodia pomažu u smanjenju gladi (umanjuju apetit) i podižu energiju. Njihova upotreba se pogotovo preporučuje osobama koji kombiniraju dijetu i vježbanje kako bi kontrolirali svoju težinu. 

5. Obliž se mi želi odlepiti, kaj naj naredim? 

Veliko uporabnikov obližev uporablja tudi v vodi npr. pri tuširanju ali poleti v morju. Res pa je, da se nekaterim odlepijo hitreje in takim posameznikom svetujemo, da jih učvrstijo z dodatnih trakom, npr. medicinskim selotejpom katerega lahko najdete v vseh lekarnah ali večjih trgovinah. Ponavadi gre za posameznike, ki so v primerjavi z drugimi bolj fizično aktivni in se hitreje potijo ali imajo bolj mastno kožo. 

6. Ali se lahko z obliži kopam v bazenu ali morju?

Imamo veliko kupcev, ki so nemoteno uporabljali obliže tudi za čas kopanja/plavanja v bazenu ali morju v poletnih mesecih. Žal pa imamo tudi par primerov posameznikov, ki so se jim ob stiku z vodo želeli odlepiti. Takšnim posameznikom svetujemo, da jih učvrstijo z dodatnih trakom, npr. medicinskim selotejpom katerega lahko najdete v vseh lekarnah ali večjih trgovinah.

Še posebno v poletnih, vročih dneh je pomembno, da obliž nanesete na čisto in suho kožo. Pri nanosu obliža vam predlagamo, da:

  • obliž nalepite in z dvemi prsti močno pritisnete nanj ter držite kakšne pol minute, da se dobro zalepi
  • zamenjate mesto dosedanjega lepljenja zaradi povečanega obsega potenja