Grey Away - Sprej protiv sijede kose

 

Grey Away je tretman u spreju koji će zauvijek ukloniti vašu sijedu kosu zbog koej izgledate puno stariji.

Kosu će učiniti sjajnom i zdravom.

Gray Away je revolucionarni 4tjedni tretman za uklanjanje sijeke kose.

Sijedoj kosi vraća prirodnu boju, jednostavno i bez bojanja.

 

1. Kolika je cijena?

Cijena jednog spreja je 299k. Trenutno imamo akciju 2 spreja za 399kn. Imamo trenutno i akciju od 3 spreja od 598kn.

 

2. Koliko ima ml u jednom pakiranju?

Jedno pakiranje sadrži 150 ml spreja.

 

3. Mogu li muškarci koristiti proizvod?

Sprej je namijenjen svima koji žele ukloniti sijedu kosu i vratiti kosi svoju prirodnu boju – za muškarce i žene, bez obzira na dob.

 

4. Mogu li naručiti sprej za crvenu (crnu,plavu) obojanu boju kose?

Sprej je proziran, ne boji kosu nego je vraća u njezino prvobitno stanje.

 

5. Kako upotrebljavati proizvod da bude što učinkovitiji?

Sprej  je potrebno nanijeti na sam korijen kose kako bi bio najučinkovitiji. Nanoseći sprej na same vrhove kose smanjuje se učinkovitost samog djelovanja.

Preporuca se nakon nanošenja spreja kosu prati tek nakon 4-5 dana.

 

6. Koliko puta dnevno mogu nanositi sprej na kosu i kada mogu vidjeti prve pozitivne promjene?

Dovoljno je da ga koristite jednom dnevno, ne trebate pretjerivati sa kolicinom, a za jednakomjernu raspodjelu po glavi si mozete pomoci sa malo guscim cesljem.

GreyAway nije sprej u boji, zato i nemamo vise nijansa, jer odgovara svima - od svijetlo smeđe do crne nijanse.

Najvise kupaca primijeti prve pozitivne promjene nakon 2-3 tjedna redovitog koristenja, naravno to su prosjecni rezultati. Za bolji ucinak vam u prvom mjesecu koristenja predlazemo da ne perete kosu precesto

 

7. Ima li sprej certifikat, je li laboratorijski ispitan, tko je proizvođač ? (samo za stranke koje su stvarno dosadne sa certifikatima)

Proizvođač je tvrtka Medex koja nam je i poslala certifikat koji Vam ostavljam u privitku.

U drugom privitku saljem Vam potvrdu od SCCS (Scientific Committee on Consumer Safety)  o učincima i djelovanju bizmutovog citrata - glavni sastojak GreyAwaya, za koji je znanstveno dokazano da postupno utječe na tamnjenje kose

Osim 2 prethodna privitka ostavljam Vam i link do internet stranice: https://drsarahbrewer.com/a-z-of-vitamins/vitamin-b5 na kojem možete pročitati nešto više o glavnim sastojcima Grey Away spreja. Vitamin b5 (Panthenol) znanstveno dokazano djeluje na čvrstoću i sjaj kose.

 

Želim vratiti proizvod, ne pomaze mi, želim i povrat novca,na koji način je mogu vratiti?

a) Proizvod zapakirajte u paket i dobro ga obložite (novinski papir, stiropor itd.) da ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Bez obzira jeste li koristili odnosno koliko ste potrosili  potrebno je obavezno vratiti ukoliko reklamirate proizvod.

b) U paket priložite ispunjen obrazac o prekidu ugovora koji možete pronaći ovdje: https://www.loconatura.com/obrazac-za-povrat.pdf.

c) Paket pošaljite na adresu DTM Natura d.o.o. (reklamacije), Železna cesta 16, 1000, Ljubljana, Slovenija. Najbolje da paket pošaljete "preporučenom poštom" kako bi mogli znati u bilo kojem trenutku gdje se nalazi i kada je stigao na željenu adresu, a ujedno na taj način imate i dokaz da ste nam paket poslali natrag.

d) Nakon što naš odjel za reklamacije zaprimi Vašu pošiljku i pregleda vraćen proizvod, biti ćete obaviješteni na ostevljeni kontakt o rješenju reklamacije. Ukoliko se reklamacija odobri, novac na Vaš bankovni račun biti će vraćen najkasnije 14 dana nakon primitka paketa.

 

Više informacija o proizvodu možete dobiti pute e-maila hrvatska@loconatura.com ili na broj 01 777 6827.