Z izdelkom nisem zadovoljen in želim izkoristiti možnost 14-dnevnega vračila, kaj naj naredim?

 

Žal nam je, če pride do situacij, da z izdelkom niste zadovoljni, a zavedamo se, da verjetno ne obstaja izdelek, ki bi zadovoljil vse kupce, sploh pri nakupu na daljavo preko spleta. Zato omogočamo vračilo vseh naših izdelkov v roku 14 dni od prejema, ne glede na razlog vračila (dovolj je, če vam izdelek zgolj ni všeč - razloga vam ni potrebno navajati). 

Za uveljavitev odstopa od pogodbe v 14 dneh od prejema paketa, morat upoštevati naslednje:

  1. Izdelek mora biti vrnjen nepoškodovan, v originalni nepoškodovani embalaži in brez sledi uporabe (če sledi uporabe obstajajo, ker ste ga preizkusili, se potrudite, da jih očistite/obrišete itd.)
  2. Dobro preverite ali ste izdelek sploh kupili v naši spletni trgovini. Pogosto se dogaja, da nam kupci pošljejo izdelek, ki je sicer enak ali podoben kot naši izdelki, a se na koncu izkaže, da ni bil kupljen pri nas. Za izdelke, kupljene v drugih trgovinah ali od drugih podjetij, žal ne odgovarjamo. Reklamiramo zgolj izdelke, ki ste jih kupili pri nas. 
  3. V roku 14 dni od prejema nas morate obvestiti, da želite odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek. Najlažje je, če nam pošljete email na naslov slovenija@locoshark.com in navedete številko naročila ali številko računa, da vas bomo lažje našli v svoji bazi kupcev. Kot obvestilo seveda šteje tudi vrnjen izdelek skupaj z izpolnjenim obrazcem v roku 14 dni, vendar vam vseeno svetujemo, da nas prej kontaktirate, zato da vas lahko vodimo čez postopek in zagotovimo, da bo postopek ustrezno izveden. 
  4. Na spletni strani, kjer ste opravili nakup, lahko najdete tudi obrazec za vračilo, ki ga izpolnjenega priložite v paket z vrnjenim izdelkom. V kolikor obrazca ne najdete, vam ga bodo poslali naši sodelavci, ki jih boste obvestili o vračilu preko emaila (korak 3.)
  5. Izdelek pazljivo zapakirajte in skupaj z izpolnjenim in podpisanim obrazcem pošljite na naslov DTM Natura d.o.o. (za Reklamacije), Železna 16, 1000 Ljubljana, Slovenija. Svetujemo vam, da izdelek pošljete kot priporočeno pismo ali paket, zato da pridobite potrdilo o poslanem paketu. Če slučajno dostavna služba zgubi vaš paket, vi pa nimate dokazila, da ste paket sploh poslali, nimate osnove za odškodnino. Prav tako vam svetujemo, da embalažo in izdelek zaščitite pred udarci - vidno poškodovanih ali mokrih paketov ne sprejemamo. 
  6. Po prejemu vašega paketa, ga bo obravnavala reklamacijska služba in v primeru izpolnjevanja vseh pogojev vam bomo vrnili celoten strošek nakupa (cena izdelka + morebitna poštnina zanj) v roku 14 dni. Strošek dostave od kupca (vas) do prodajalca (nas) pa je zakonsko na strani kupca, tega stroška mi ne krijemo. 

 

Za več informacij okoli reklamacij nas lahko vedno pokličete na 07 600 3005 ali kontaktirate na email slovenija@locoshark.com