Slovenske novice

 

Slovenske novice so slovenski dnevni časopis, ki ga od leta 1991 izdaja družba Delo. So najbolj priljubljen dnevnik v Sloveniji, njihova spletna stran www.slovenskenovice.si pa so vsak mesec v samem vrhu obiskanosti med vsemi slovenskimi spletnimi portali. 

 

Slovenske novice o podjetju DTM Natura d.o.o. (25.11.2019):

Za spletno trgovino Loco Shark stoji podjetje DTM Natura, d. o. o., ki je specializirano za spletno prodajo. Njihovo poslovanje smo preverili prek mednarodnega servisa Bisnode, kjer smo dobili podatek, da imajo najvišjo možno bonitetno oceno, nikoli v svoji zgodovini pa niso imeli blokiranih računov ali pritožb nad poslovanjem. Gre torej za zanesljivo podjetje, ki v svojem poslovanju nima nobenih težav in je vredno zaupanja. 

Vendar smo zanesljivost podjetja želeli preveriti tudi drugače – predvsem nas je zanimalo, kaj si o njem mislijo kupci, ki so v njihovi spletni trgovini že opravili nakup. In bili smo zelo pozitivno presenečeni, saj smo na različnih spletnih servisih (med katerimi verjetno najbolj izstopa Google) zasledili, da ima podjetje v času pisanja tega članka danes skorajda neverjetno oceno: 5,0/5,0! To je najboljši možni kazalnik, da gre za dejansko zelo zanesljivo spletno trgovino, s katero so kupci izjemno zadovoljni.

Po komentarjih kupcev smo poskušali ugotoviti, zakaj je tako. Večina je pohvalila izdelke, ki so jih naročili pri podjetju, hitro dostavo, prijaznost podpore po telefonu in e-pošti, nekaj kupcev pa je tudi poudarilo, da so se po prejemu paketa odločili tega zamenjati ali vrniti, pri čemer niso imeli nikakršnih težav, česar so pri drugih trgovcih (očitno) sicer vajeni. Torej lahko potrdimo, da upoštevanje garancije pri tem podjetju ni le izmišljotina, temveč lahko dejansko vsak artikel vrnete, če z njim iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni. 

 

Slovenske novice o spletni trgovini Loco Natura (13.5.2019):

Tudi Slovenija je končno dočakala svojo lokalno različico super popularne mednarodne spletne trgovine Loco Natura!

Večina tistih uporabnikov, ki radi kupujejo na spletu, se je že dalj časa spraševala, zakaj popularna spletna trgovina Loco Natura še nima svoje slovenske podružnice. No, zdaj smo jo končno dočakali tudi mi!

Loco Natura je spletna trgovina z vrhunsko profesionalno kozmetiko evropskega porekla, ki ni na voljo v navadnih trgovinah ali »supermarketih s kozmetiko«. Osredotočeni so na prodajo kozmetike na naravni osnovi, ki preverjeno pomaga pri različnih težavah, kot so celulit, gube, odvečna koža, mozolji, odpadanje las itd.

 

Slovenske novice o spletni trgovini Loco Shark (25.11.2019):

Loco Shark je evropska spletna trgovina, ki svoje izdelke pošilja po vsem svetu, kar pa nam je posebej padlo v oči, je, da po vsem svetu ponujajo brezplačno poštnino. Zato smo raziskali spletno trgovino in ocenili varnost nakupovanja v njej, zadovoljstvo obstoječih kupcev in preverili njihove artikle, saj nas je zanimalo, zakaj so tako priljubljeni.

Po komentarjih kupcev smo poskušali ugotoviti, zakaj je tako. Večina je pohvalila izdelke, ki so jih naročili pri podjetju, hitro dostavo, prijaznost podpore po telefonu in e-pošti, nekaj kupcev pa je tudi poudarilo, da so se po prejemu paketa odločili tega zamenjati ali vrniti, pri čemer niso imeli nikakršnih težav, česar so pri drugih trgovcih (očitno) sicer vajeni. Torej lahko potrdimo, da upoštevanje garancije pri tem podjetju ni le izmišljotina, temveč lahko dejansko vsak artikel vrnete, če z njim iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni. 

V kombinaciji z njihovo prijazno telefonsko podporo in garancijskimi pogoji priznamo, da zdaj tudi sami razumemo vse to navdušenje, ki je nastalo, ko je spletna trgovina Loco Shark prispela tudi v Slovenijo v lokalnem jeziku in z lokalno podporo. 

 

Slovenske novice o ostalih izdelkih podjetja DTM Natura d.o.o.:


PostQuam Roll'on: Podočnjaki so lahko znak resne bolezni! Jih imate tudi vi? (1.4.2019)

Vein Vanish: Blogerka Mojca predstavila trik, s katerim garantirano zbrišete grde žile na nogah! (25.3.2019)

Vein Vanish: Takole je 4339 Slovencev odstranilo žile na nogah (27.5.2019)

CelluHit: S pomočjo tega norega trika sem zelo hitro uspela odstraniti celulit (8.7.2019)

PostQuam Unique: Najboljša krema proti gubam po mnenju strokovnjakov (intervju) (14.8.2019)

BellyStop: 9 čudežnih izdelkov za hujšanje, ki jih farmacija skriva pred vami (7.10.2019)

Slimall: Testirali smo tole metodo hujšanja in rezultat nas je šokiral! (13.1.2020)

Grey Away: Barvanje sivih las je zelo drag nateg. Preverite, zakaj! (23.9.2019)

Black Friday – Božična darila v akciji, ki je zrušila internet (25.11.2019

Zaščitna oprema: 2. val je tu – zaščitne maske in razkužila se bodo kmalu spet podražila! (24.6.2020

Zaščitna oprema: Podjetja, izkoristite razpis za brezplačne maske in razkužila za roke! (8.10.2020)

Loco Wristband: Slovenska zapestnica za razkuževanje osvaja svet – danes v akciji! (13.11.2020)

Božične lučke - kaj takšnega še zagotovo niste videli! (20.11.2020)

Božična darila – najboljših 5 božičnih daril do 30 evrov (10.12.2020)

Celulit – ali ga je resnično možno odstraniti do poletja? (14.1.2021

Loco Grinder; Trda koža na petah se poslavlja - brusilnik za pete s sesanjem! (4.2.2021)

Diamond Essence: Krema proti gubam z diamanti; oglejte si njeno ceno (11.2.2021)

PostQuam Therapy Complex: Izpadanje las pri ženskah; 3 glavni vzroki in 1 rešitev (8.3.2021)

6 Pack Power: Trebušne mišice; ali nanos te kreme res polepša vaš trebuh? (11.3.2021)

CelluHit; Kako se znebiti celulita; 8 trikov dermatologov (15.3.2021)

6 Pack Power: slovenski parček dokazal, da lahko vsak dobi »6-pack« še pred dopustom! (1.4.2021