Portal Žurnal24 je eden izmed najbolj obiskanih medijskih portalov v Sloveniji. Z zmagovito kombinacijo ekskluzivnih novic ter prestižnih magazinskih vsebin in vsebin s področja življenjskega sloga Žurnal24 vsak mesec prepriča pol milijona slovenskih uporabnikov spleta.

 

Žurnal o spletni trgovini Loco Natura (3.6.2019)

Loco Natura je za mnoge kupce najboljša spletna trgovina!

Tudi Slovenija je končno dočakala svojo lokalno verzijo super popularne mednarodne spletne trgovine Loco Natura! V nadaljevanju si oglejte, zakaj je v Slovenijo prispela šele zdaj in kakšne akcije so nam pripravili ob otvoritvi.

Večina tistih uporabnikov, ki radi kupujejo na spletu, se je že dalj časa spraševala, zakaj popularna spletna trgovina Loco Natura še nima svoje slovenske podružnice. No, zdaj smo jo končno dočakali tudi mi!

Loco Natura je spletna trgovina z vrhunsko profesionalno kozmetiko evropskega porekla, ki ni na voljo v navadnih trgovinah ali "supermarketih s kozmetiko". Osredotočeni so na prodajo kozmetike na naravni osnovi, ki preverjeno pomaga pri različnih težavah kot so celulit, gube, odvečna koža, mozolji, odpadanje las itd.

 

Žurnal o izdelkih podjetja DTM Natura d.o.o.:


PostQuam Unique: Najboljša krema proti gubam po mnenju strokovnjakov (21.2.2018)

Grey Away: Barvanje las je predrago – sivih las sem se raje znebil takole… (9.4.2018)

SlimAll: RAZKRIVAMO: Kako shujšati 5 kg v 30 dneh? (18.4.2018)

BellyStop: Slovenska blogerka Nika postala zvezda z razkritjem tretmaja za hujšanje (18.4.2018)

CelluHit: Tamara odkrila, kako se znebiti celulita (3.7.2018)

Vein Vanish: Kako odstraniti krčne žile in kapilare? (3.6.2019)