Siol.net je slovenski spletni portal, ki ponuja aktualne novice iz Slovenije in sveta, športa, avtomobilizma, tehnologije, gospodarstva, kulinarike, sveta znanih in življenjskega sloga. Siol.net je v lasti podjetja TSmedia, d.o.o., ki  s spletnim mestom tudi upravlja. Siol.net je bil po podatkih MOSS v nekaterih mesecih v letih 2017-2019 tudi najbolj obiskan spletni portal v Sloveniji.

 

Siol.net o spletni trgovini Loco Natura (31.5.2019)

Loco Natura – Spletna trgovina, ki je navdušila Slovenijo!

Tudi Slovenija je končno dočakala svojo lokalno verzijo super popularne mednarodne spletne trgovine Loco Natura! V nadaljevanju si oglejte, zakaj je v Slovenijo prispela šele zdaj in kakšne akcije so nam pripravili ob otvoritvi.

Večina tistih uporabnikov, ki radi kupujejo na spletu, se je že dalj časa spraševala, zakaj popularna spletna trgovina Loco Natura še nima svoje slovenske podružnice. No, zdaj smo jo končno dočakali tudi mi!

Danes so ob veliki otvoritvi svoje spletne trgovine slovenskim kupcem ponudili 11 svojih znanih izdelkov po super akcijskih cenah. Ampak kot smo to vajeni v njihovih drugih trgovinah, bodo tudi pri nas svoj prodajni program v kratkem povečali, kar je potrdil tudi direktor podjetja Damir Vidan:

"Res je, slovenski trg spremljamo že dalj časa, vendar smo čakali na pravi trenutek, saj nismo želeli, da bi zaradi prehitrega širjenja ogrozili kvaliteto naših izdelkov ali celotno storitev. Namreč, kot verjetno veste, smo znani po vrhunski kozmetiki, ki jo je pred prodajo potrebno zelo pozorno analizirati, testirati in prilagoditi trgu. Hkrati pa našo spletno trgovino odlikuje tudi ekspresna dostava po celem svetu."

 

Siol.net o spletni trgovini Loco Shark (28.11.2019)

Loco Shark je Evropska spletna trgovina, ki svoje izdelke pošilja po celem svetu, kar pa nam je posebej padlo v oči je to, da po celem svetu ponujajo brezplačno poštnino.

Ker je ponudba na spletni strani zelo raznolika, smo se odločili, da vam jo predstavimo v 3 različnih oddelkih, ki smo jih razdelili na "Zimske izdelke", "Splošne izdelke" in "Poletne izdelke". Predstavljamo vam torej naših 9 favoritov.

(Opis 9 različnih izdelkov iz spletne trgovine)

Prišli smo do konca tega zanimivega pregleda res inovativnih (in tudi neobičajnih) artiklov spletne trgovine Loco Shark. V kombinaciji z njihovo res prijazno telefonsko podporo in garancijskimi pogoji priznamo, da zdaj tudi sami razumemo vso to navdušenje, ki je nastalo, ko je spletna trgovina Loco Shark prispela tudi v Slovenijo v lokalnem jeziku in z lokalno podporo

 

Siol o izdelku Loco Santa Balls (14.11.2019):

Božična darila in poslovna darila so lahko zelo izvirna. Tole je odličen primer! Najbolj zaželeno poslovno božično darilo v Sloveniji je končno tukaj … In je že skoraj razprodano.

Vsako leto smo zasuti z letaki in e-pošto, v katerih nas nagovarjajo k nakupu res dolgočasnih daril – potiskanih kemičnih svinčnikov, majic, skodelic ali pa celo darilnih škatlic z geli za prhanje. Dandanes si ljudje ne vzamejo več časa za izdelavo unikatnega ali inovativnega darila. Darila, ob katerem bi obdarovanec najprej pomisli: "Vav, zakaj se jaz nisem spomnil tega?"

Točno tako so se ustanovitelji slovenskega startupa in člani ekipe pod znamko Loco Shark počutili, ko so prebirali novice o škotskem startupu – proizvajalcu pijač, ki je lani prodal 30 tisoč božičnih kroglic v zgolj 82 sekundah samo z objavo enega članka v medijih. V čem je trik? Bile so zanimive, lepega videza, inovativne in - napolnjene z ginom!

Na srečo je nastal nov izdelek in zdaj imamo na voljo božične kroglice s slovenskim ginom in duhovitim imenom Loco Santa Balls. Napolnjene so z domačim, slovenskim ginom Mister Gin, ki je v letu 2019 prejel zlato medaljo za kakovost. Ob vsem tem so zagotovili tudi brezplačno poštnino – ne samo v Sloveniji, pač pa po vsem svetu.

 

Siol o ostalih izdelkih podjetja DTM Natura d.o.o.:

 

BellyStop: S trikom za hujšanje je Slovenka postala blogerska zvezda (30.8.2018)

Grey Away: Zakaj vam frizerji skrivajo tole rešitev proti sivim lasem? (1.8.2019)

CelluHit: Celulit lahko s tem trikom GARANTIRANO izbrišete že v 28 dneh! (17.7.2019)

SlimAll: Nor način hujšanja, ki je zrušil internet! Vas zanima, zakaj? (9.1.2020)

BellyStop: Kar 4300 Slovencev je shujšalo s pomočjo tega norega trika! (6.3.2019)

Vein Vanish: Razkrivam, kako sem izbrisala žile na nogah v samo 28 dneh! (20.3.2019)