A spanyol légy a világ egyik leghíresebb afrodiziákuma, amely feldobja a nemi életét.

#

Gyakori kérdések a termékről:

1. Mennyi csepp elegendő egyszeri használatra?

Nem szükséges túlzásba vinni a mennyiséget (5-15 csepp). A maximálisan megengedett mennyiség 15 csepp 24 órára.

2. A spanyol legyet használhatom minden nap?

Használhatja naponta, de ügyeljen a maximális megengedett mennyiségre - 15 csepp 24 órára! A legtöbb vásárló szükség esetén, vagy körülbelül 30 perccel a nemi aktus előtt használja. Körülbelül ennyi percbe telik, amíg az összetevők reagálnak, és készen áll a hosszú és meleg éjszakákra :)

3. Az utasításoknak megfelelően használtam, de nincs hatása, mit tegyek?

Abban az esetben, ha eddig kevesebb mint 15 cseppet használt, javasoljuk, hogy növelje az mennyiséget. A spanyol légy még erőteljesebb hatása érdekében, javasoljuk, hogy a nyelve alá csepegtessen.

4. A termék biztonságos?

A spanyol légy tesztelt és elismert termék, ezért mindkét nem számára biztonságos. Egy Hollandiából származó európai termék, ezért az értékesítés előtt további tesztelésekre, vizsgálatokra és elemzésekre van szükség.

5. Van-e mellékhatása?

A spanyol légy remek választás a nemi élet megélénkítésére mellékhatások nélkül. Ez egy tesztelt termék, gondtalan és biztonságos használatra mindkét nemnek. Európai eredete (Hollandia) miatt az értékesítés előtt további tesztelésre van szükség.

A nemi aktus előtt történő használat során természetesen fontos, hogy mindkét partner egyetértsen a használatával és tisztában legyen annak következményeivel.

6.Hány ml-t tartalmaz a termék?

Egy üveg 15 ml-t tartalmaz.

7. Jó propaganda, vagy valóban működik a termék?

A spanyol légy világszerte ismert afrodiziákum, nagyon jól ismert Európában (Magyarországon is!!!). A legtöbb vásárló elégedett a hatásával, amely természetesen az egyéntől és a jelenlegi hangulattól függ.

Mindenesetre bármikor kapcsolatba léphet velünk mailben vagy telefonon, és a 14 napos panaszidőszak lehetővé teszi azt, hogy elégedetlenség esetén visszaküldje a terméket.

8. Mennyi ideig tart egy üveg?

1-2 hónapig átlagos használatnál.

9. Milyen hosszú a hatása?

Az átlagos működési idő 60 perc. A működés pontos ideje egyéntől, életkorától, aktivitásától, aktuális hangulatától stb. is függ.

10. Használhatom az afrodiziákumot akkor is, ha egészségügyi problémáim vannak?

Igen, mert nincsenek mellékhatásai. Ez egy olyan európai termék, amelyet Nyugat-Európában magasan elismert, és európai eredete miatt az értékesítés előtt további teszteket kell elvégezni.

11. Segít-e több csepp használata, mint amennyit a használati utasítás előír?

Javasoljuk, hogy ne lépje át az előírt mennyiséget, mivel pont az ellenkezőjét érheti el vele.  

12. Fogyaszthatom a spanyol legyet alkoholos italokkal együtt?

A természetes összetevők ellenére javasoljuk, hogy a spanyol legyet alkoholmentes üdítővel használja. Észrevesszük azonban, hogy egyre több ügyfél használ afrodiziákumokat (nem csak a spanyol legyet) alkoholos italokkal is. A biztonságos és felelősségteljes fogyasztást javasoljuk.