Excite Man Strong gél

Az Excite Man Strong gél az aktus során jobb vérkeringést és érzést biztosít. A rendszeres használatával serkenti, növeli és meghosszabbítja a péniszét.

#

Gyakori kérdések a termékről:

1. Mennyi gél elegendő egyszeri használatra?

Nem szükséges túlzásba vinni a mennyiséget (2-3 csepp), fontos, hogy a gélt jól bemasszírozza és eloszlassa az egész péniszén.

Ha nem elégedett az eredménnyel, szükség esetén növelje a mennyiséget. Ne aggódjon – a gél természetes összetevők kombinációja, így használata teljesen biztonságos.

2. Minden nap használhatom a gélt?

A gélt nem kell minden nap használni, szükség szerint. A legtöbb ügyfél 10-15 perccel a nemi aktus vagy a maszturbáció előtt használja. Körülbelül annyi percbe telik, amíg a gél összetevői reagálnak.

A gyártó tanácsolja, hogy ne használja naponta többször.

3. Az utasítások szerint használtam, és nincsenek eredmények, mit tehetek?

Ezt leggyakrabban a helytelen mennyiség vagy a felhasználás módja okozza. Az átlagos mennyiség körülbelül 2-3 csepp, de valamivel nagyobb mennyiséggel mindenképpen biztonságosan kipróbálhatja működését. Ne aggódjon, az összetevők természetesek, ezért nincsenek mellékhatások.

Fontos, hogy a gélt felvigye az egész pénészén. Fontos az is, hogy a gél ill. összetevői jól be vannak masszírozva a bőrbe. Az Excite Strong gél kb. 10-15 percig működik az alkalmazás után, de előtte észre kell venni a hőmérséklet enyhe változását, amely bizonyítja az összetevők megfelelő működését.

4. Az alkalmazás után hőmérséklet változását érzek, miért?

A gél felvitele után vörös bőrt észlelhet a péniszen, és kedvező hőérzetet tapasztalhat, ami kétségtelenül bizonyítja hatékonyságát vagy az összetevők megfelelő működését. Néhány perc elteltével azonban éreznie kell a pénisz merevségét és a megnövekedett vérmennyiséget.

5. A gél biztonságos a partner számára?

Az Excite Strong Gel bőrgyógyászatilag tesztelt termék, ezért biztonságos mindkét nemnél. Ez egy olyan európai termék, amelyet Nyugat-Európában nagyon elismernek, és európai eredete miatt az értékesítés előtt további teszteket vagy elemzéseket kell végezni.

6. A gél kompatibilis az óvszerekkel?

Nemi aktus előtt fontos, hogy a gél jól felszívódjon a bőrében, ill. hogy megvárja, míg megszárad. Ezt követően a használat teljesen biztonságos. A gél kompatibilis az óvszerekkel is, amelyeket továbbra is használhat közösülés közben.

7. Használhatom minden szexuális együttlétnél?

A gélt minden szexuális aktus során használhatja - orális, hüvelyi és anális.

8.Melyek a mellékhatások?

Nincsenek mellékhatások, hiszen a termék csak természetes összetevőket tartalmaz.

9. Melyek za összetevők?

Összetevők: Aqua (Water), Glycerin, Fructose, Hydrolyzed Collagen, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Propanediol, Ptychopetalum Olacoides Bark Extract*,Capsicum Frutescens (Chili Pepper) Fruit Extract*, Arginine, Sodium Hyaluronate, Menthol, Sodium Saccharin, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Propylene Glycol, Alcohol denat., Potassium Hydroxide, Aroma (Flavor), Sodium Gluconate, Phenoxyethanol.

10. Hány ml-t tartalmaz a gél?

Egy üveg 15 ml-t tartalmaz. Nem szükséges túlzásba vinni a mennyiséget, elegendő csak egy vékony réteget felvinni és jól bemasszírozni a nemi szerveibe.

11. Melyek az eredmények?

Már az első vagy a második héten észre kell vennie, hogy jobb az erekciója (a jobb véráramlás miatt), jobb az érzés a közösülés során, és fokozott a libidó és az állóképessége. Az erekció könnyebben megvalósítható, konkrétabb vagy hosszabb ideig tart, mint máskor. A leírt pozitív változások után észreveheti a nemi szervek méretének változását is, de természetesen azt javasoljuk, hogy reális elvárásokkal éljen a szövetek megnagyobbodása kapcsán.

12. Jó propaganda, vagy valóban működik a termék? 

Európában (és Magyarországon!) egyre népszerűbb a termék, amit alátámasztanak a  megrendelések és törzsvásárlók számában. A legtöbb vásárló elégedett a hatásokkal. A weboldalunkon talál néhány véleményt az  ügyfeleinktől.

Egyre több az elégedett ügyfél, aki nagyobb készletet szeretne megrendelni. Ez a legjobb bizonyíték a termék helyes működésére, és egy 14 napos panaszidő lehetővé teszi, hogy elégedetlenség esetén felvegye velünk a kapcsolatot.

13. Mennyi ideig fog tartani egy tubus?

Rendszeres használat során (3-4 naponta vagy heti 1-2 alkalommal), egy hónap használatra elegendő.

Felbontás után az eltarthatóság 6 hónap.

14. Meddig tart a gél hatása?

Az átlagos idő 45 perc. A működés pontos ideje egyéntől, életkorától, aktivitásától, étrendjétől stb. is függ.

15.Tudna tanácsot adni, hogy mit tehetek jobb eredmények érdekében?

Első tip: Az Excite Strong használata közben kipróbálhatja a péniszre való gyakorlatokat. Például, amint felviszi a gélt, végezhet néhány nyújtó gyakorlatot  a véráramlás javítása érdekében. Ha szeretné, hogy péniszgyakorlatokat küldjünk, csak rendeléskor adja meg  az email címét, és küldjük is.
 

Második tipp: Fogyasztjon olyan ételeket, amelyek segítenek javítani a véráramlást és a tesztoszteronszintet. Ezek az ételek bárhol megvásárolhatók, pl. az áfonyát, a brokkoli és hal (lazac). Az ételek a kiegyensúlyozott étrend részét képezik, és segítenek abban, hogy elegendő mennyiségű tápanyagot biztosítson a testének ahhoz, hogy még több vért juttasson a péniszébe,  heréjébe, és növelje a  tesztoszteronszintet.