Az Excite Delay hosszabbítja a nemi aktus idejét. Remek választás mindenkinek, akinek problémái vannak a korai magömléssel.

#

Gyakori kérdések a termékről:

1. Mennyi gél elegendő egyszeri használatra?

Nem szükséges túlzásba vinni a mennyiséget (2-3 csepp), fontos hogy a  a gélt jól belemaszirozza  a péniszébe.

Ha nem elégedett a hatásokkal, növelje a szervezetének megfelelő mennyiséget. Aggodalomra semmi ok - természetes összetevők kombinációját tartalmazza, így a használata teljesen biztonságos.

2. A gélt minden nap kell használni?

A gélt nem kell minden nap használni, szükség szerint használható. A legtöbb ügyfél 10-15 perccel a nemi aktus előtt használja. Körülbelül annyi időt vesz igénybe, amíg a gél összetevői reagálnak.

A gyártó azt tanácsolja, hogy ne használjuk naponta többször.

3.Az utasítások szerint használtam, és nincsenek eredmények, mit tehetek?

A leggyakoribb ok a nem megfelelő mennyiség vagy a felhasználás mód. Az átlagos mennyiség körülbelül 2-3 csepp, de valamivel nagyobb mennyiséggel mindenképpen biztonságosan kipróbálhatja működését. Az összetevők természetesek, ezért nincsenek mellékhatások.

Fontos, hogy a gélt felvigye az egész nemiszervére. Fontos az is, hogy a gél ill. összetevői jól be legyenek masszírozva a bőrbe. Az Excite Delay gél kb. 10-15 percig működik az alkalmazás után, ez előtt enyhe hőmérséklet-változást kell észlelnie, ami bizonyítja az összetevők megfelelő működését.

4. A gél nők számára is biztonságos?

Az Excite Delay Gel bőrgyógyászatilag tesztelt termék, ezért biztonságos. Ez egy olyan európai termék, amelyet Nyugat-Európában magasan elismernek, és európai eredete miatt az értékesítés előtt további teszteket vagy elemzéseket kell elvégezni.

Nemi aktus előtt a legfontosabb, hogy a gél jól felszívódjon a bőrben ill. hogy megvárja, míg megszárad. Ezt követően a használat teljesen biztonságos. A tesztelt formula kompatibilis az óvszerekkel is, amelyeket továbbra is használhat közösülés közben.

5. A gél kompatibilis  óvszerekkel?

A gél kompatibilis az óvszerekkel is, amelyeket továbbra is használhat nemi aktusa során.

6. Használhatom minden szexuális együttlétre?

A gélt minden szexuális aktushoz használhatja - orális, hüvelyi és anális.

7. Melyek a mellékhatások?

Nincsenek mellékhatások, mivel az Excite Delay gél csak természetes összetevőket tartalmaz. A gélt bőrgyógyászatilag tesztelt termék, ezért biztonságos mindkét nemnél. Ez egy olyan európai termék, amelyet Nyugat-Európában magasan elismernek, és európai eredete miatt az értékesítés előtt további teszteket vagy elemzéseket kell végezni.

8. Hány ml-t tartalmaz a gél?

Egy üveg 15 ml-t tartalmaz. Nem szükséges túlzásba vinni a mennyiséget, elegendő csak egy vékony réteget felvinni és jól belemasszírozni a nemi szervbe.

9. Milyen erdmények várhatók?

Már az első vagy a második héten észre kell vennie, hogy jobb az erekció (a jobb véráramlás miatt). Az erekciót gyorsabban eléri és hosszabb ideig tart, mint általában.

10. Mennyi ideig tart egy tubus?

Rendszeres használatnál  (3-4 naponta vagy heti 1-2 alkalommal) egy hónapra számíthat.

A használati idő felbontás után 6 hónap.