X-Core so obliži, ki s pomočjo naravnih sestavin ob redni uporabi dokazano povečujejo pretok krvi v penis, rešujejo probleme z erekcijami in vplivajo na debelino in dolžino moškega spolnega organa.
Sestavine delujejo v treh korakih: V prvi fazi sestavine povzročajo dvig testosterona, v drugi povečajo dotok krvi v penis in v tretji pospešijo obnavljanje tkiva v penisu, ki se prilagodi novemu povečanemu volumnu krvi.

Prodajna stran: https://xcorepovecanje.com/

Pogosta vprašanja glede izdelka:

1. Koliko obližev dobim v enem paketu in kako jih uporabljam?

V enem paketu je 30 obližev za 30 dni (1 mesec). Uporabljate jih vsak dan, zato je pomembno, da jih dosledno, vsakodnevno menjate - vsakih 24 ur. 

Svetujemo vam, da jih menjate po tuširanju. Obliž odstranite pred tuširanjem, po tuširanju pa dobro posušite mesto lepljenja kamor boste zalepili obliž. Obliž se vedno lepi na ravno, suho, čisto in neporaščeno mesto. Nikoli ga ne lepimo direktno na spolni organ, temveč na druga mesta na telesu, ki so navedena tudi na navodilih za uporabo: notranji del bicepsa, hrbtne lopatice, prsa,...

V kolikor kakšen dan pozabite zamenjati obliž je najbolje, da naslednjega uporabite čimprej je to mogoče in na tak način dvignete nivo pogrešanih sestavin.

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem?

S spodnjo preglednico si lahko pomagate za lažjo predstavo glede učinkov oziroma napredka po tednih. Preglednico lahko najdete tudi na naši spletni strani: https://xcorepovecanje.com/ 

Vsekakor vam moramo omeniti, da so to povprečni rezultati, kar ne pomeni, da boste imeli takšne rezultate. Vedeti morate, da se vsako telo odzove drugače, zato nekateri vidijo rezultate precej prej, nekateri pa kasneje. Kljub vsemu pa bi do približno 3. tedna morali opaziti, da imate boljše erekcije (posledica boljšega krvnega pretoka), boljši občutek med spolnim odnosom, stranke pa nam pohvalijo tudi povečan libido in vzdržljivost. Erekcije se lažje dosežejo, so konkretnejše oziroma dlje časa trajajoče kot sicer.

Po opisanih pozitivnih spremembah boste lahko opazili tudi spremembo glede velikosti in obsega vašega spolnega organa, seveda pa vam prijazno svetujemo, da imate realna pričakovanja glede povečave tkiva. Ker z uporabo X-core redno pošiljate več krvi v svoj penis, se mišice razširijo, kar vpliva na trajno velikost vašega penisa v daljšem časovnem obdobju. Poleg tega zaradi povečanja krvnega toka pride tudi do stalnega povečanja proizvodnih zmogljivosti testosterona in moških hormonov, kar izboljša vsak vidik vašega spolnega življenja. Težko govorimo o konkretnih rezultatih (o centimetrih), saj so rezultati odvisni od vsakega posameznika. Bistveno pa je, da opazite pozitivno spremembo na svojem telesu. To bo dokaz pravilnega delovanja naših izdelkov in v tem primeru bi vam svetovali, da ponovno naročite in nadaljujete z uporabo, saj se je telo očitno navadilo in pozitivno sprejelo naravne sestavine v našem izdelku. 

V nasprotnem primeru se nam vedno lahko oglasite preko elektronske pošte ali telefona. V primeru reklamacije bo potrebno izpolniti reklamacijski obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani v pogojih poslovanja (https://www.loconatura.com/dtm/pogoji-poslovanja-dtm.pdff). Izpolnjen obrazec pošljete na naš naslov (zapisan na obrazcu), skupaj z izdelki. Po prejemu pošiljke se vam bo oglasila naša reklamacijska služba. 

 

3. Zakaj se obliži X-Core ne prodajajo v lekarnah?

Za prodajo v lekarnah se nismo odločili zaradi preprostega razloga - stroškov. Žal lekarne vzamejo veliki odstotek zase, tako da si zaradi njihove provizije enostavno ne moremo privoščiti medsebojnega sodelovanja. Na žalost nismo edino slovensko podjetje, ki ne mora konkurirati njihovim drugačnim pogojem, zato smo se odločili za prodajo izključno preko spleta. Seveda pa bomo v posebnih primerih vedno naredili izjemo in vam omogočili osebni prevzem pred našo poslovno stavbo - Železna cesta 16, 1000 Ljubljana.

X-Core je tako na voljo samo v naši spletni trgovini, naročite ga lahko direktno na spletni strani ali preko telefona oziroma maila. Menimo, da je to prednost za vas kot kupca, saj boste lahko izdelek dobili direktno od proizvajalca, kar pomeni, da ni možnosti, da bi vam nekdo prodal ponarejen produkt. Hkrati na tak način zagotovimo tudi to, da ni vmes nobenih posrednikov, ki bi z željo po zaslužku artiklu zvišali ceno našega artikla, pač pa prejmete X-Core po najnižji možni ceni, ki jo uporaba teh redkih sestavin in zapletene ekstrakcije še omogoča.

Torej, dokler ni možno izdelka X-core kupiti v trgovinah in lekarnah (kar pa bi se lahko spremenilo, saj delamo na povečanju našega produkcijskega centra, ki bi moral v tem primeru zagotoviti večje količine in zaloge), morate vseeno vedeti, da imamo na tak način tudi veliko boljšo kontrolo kakovosti v naših produkcijskih centrih. Dokler smo sami prisotni na vsakem koraku od produkcije do kupca, lahko vse produkte preverjamo in s tem zagotavljamo, da se v njih nahajajo res najboljši možni ekstrakti sestavin ter s tem zagotavljamo tudi njihovo najboljše delovanje. Popoln nadzor nad distribucijo in proizvodnjo nam omogoča tudi to, da lahko iz trga umikamo vse stare artikle in skrbimo za to, da kupci vedno dobite 100% nove in visoko učinkovite izdelke. Izdelki v trgovinah so lahko na policah več mesecev preden pridejo k vam v roke, s čimer je zmanjšana tudi njihova učinkovitost.

4. Kako obliži izgledajo? 

Obliži so veliki cca 3,5 cm x 3,5 cm in so kožne barve. Prepričani so, da ne bo nihče opazil čemu so namenjeni, edino če vas bo opazila naša redna stranka :) So kvadratne oblike in na sebi nimajo nobenih reklam, logotipov podjetja, proizvajalca, itd. Potrudili smo se, da vam ponudimo čimbolj diskreten izdelek za uporabo.

5. Obliž se mi želi odlepiti, kaj naj naredim? 

Veliko uporabnikov obližev uporablja tudi v vodi npr. pri tuširanju ali poleti v morju. Res pa je, da se nekaterim odlepijo hitreje in takim posameznikom svetujemo, da jih učvrstijo z dodatnih trakom, npr. medicinskim selotejpom katerega lahko najdete v vseh lekarnah ali večjih trgovinah. Ponavadi gre za posameznike, ki so v primerjavi z drugimi bolj fizično aktivni in se hitreje potijo ali imajo bolj mastno kožo. 

Pomembno je, da obliž nanesete na čisto in suho kožo, pri nanosu obliža predlagamo tudi, da: 

  • obliž nanašate na predel pod bicepsom, ob pazduhi
  • obliž nalepite in z dvemi prsti močno pritisnete nanj ter držite kakšne pol minute, da se dobro zalepi

6. Ali se lahko z obliži X-Core kopam v bazenu ali morju?

Imamo veliko kupcev, ki so nemoteno uporabljali obliže tudi za čas kopanja/plavanja v bazenu ali morju v poletnih mesecih. Žal pa imamo tudi par primerov posameznikov, ki so se jim ob stiku z vodo želeli odlepiti. Takšnim posameznikom svetujemo, da jih učvrstijo z dodatnih trakom, npr. medicinskim selotejpom katerega lahko najdete v vseh lekarnah ali večjih trgovinah.

Še posebno v poletnih, vročih dneh je pomembno, da obliž nanesete na čisto in suho kožo. Pri nanosu obliža vam predlagamo, da:

  • obliž nalepite in z dvemi prsti močno pritisnete nanj ter držite kakšne pol minute, da se dobro zalepi
  • zamenjate mesto dosedanjega lepljenja zaradi povečanega obsega potenja

7. Založil sem navodila, ali mi jih lahko pošljete še enkrat?

8. Kakšni so stranski učinki?

X-core je 100% naraven in varen. Zasnovali smo posebno mešanico sestavin in hkrati poskrbeli, da vsaka sestavina zagotavlja najboljši možni rezultat ter najvišjo možno varnost uporabe. Mešanica kot eno od sestavin vključuje tudi ostrige, tako da tisti z obstoječimi alergijami na školjke lahko občutijo nelagodje na koži in v tem primeru svetujemo, da takoj prenehajo z uporabo.

Sicer stranskih učinkov ni, saj obliži X-Core vsebujejo zgolj naravne sestavine. Obliži Xcore je dermatološko testiran izdelek in zato popolnoma varen za uporabo. Zaradi njihovega evropskega porekla jih je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize.

Razlog, zaradi katerega tistim z alergijami priporočamo posvet z zdravnikom, ni v tem, ker bi bil X-core nevaren za zdravje, pač pa ker ne želimo povzročati nelagodja strankam z obstoječimi alergijami. Večina moških seveda ni alergičnih na lupinarje, tako da nobena preventiva ni potrebna in tudi nobenih stranskih učinkov v tem primeru ne bo.

Lahko ste prepričani, da 99,8% moških, ki so uporabniki X-core, ni nikoli doživelo neugodnih stranskih učinkov, pač pa je z njim le izboljšalo svoj spolni nagon ter povečalo svoj penis.

9. Katere sestavine vsebujejo obliži X-Core?

Glavne sestavine so:

Seznam vseh sestavin lahko najdete tukaj: https://xcorepovecanje.com/seznamsestavin.pdf 

 

10. Gre za dobro propagando ali izdelek resnično deluje?

X-core je narejen tako, da z izkoristkom vseh naravnih sestavin, ki jih vsebuje, tvori mešanico, ki povečuje vaš spolni nagon in pomaga pri povečanju vašega penisa. Skrivnost je v tem, da smo dalj časa raziskovali najnovejše rešitve na področju povečave penisov in jih tudi vključili v ta produkt. X-core uporablja tehnologijo za takojšnje širjenje, ki je združena s stimulativnimi sestavinami, kar skupaj vpliva na povečanje prekrvavitve, povečanje ravni testosterona in tisto najpomembnejše – poveča vaš penis.

Z leti raziskav in ekipo nekaterih najbolj priznanih znanstvenikov smo razvili najbolj inovativno in prodorno formulo v svetu povečav moških spolnih organov. Večina moških, ki bo uporabljala X-core, bo doživela neverjetne izboljšave svojega spolnega zdravstvenega sistema, od libida do same erekcije, za konec pa še izboljšavo velikosti svojega penisa. Redna uporaba X-core dokazano učinkuje na znatno povečanje samozavesti in seksualne energije, tako kot na samo spolno moč. V bistvu gre za trenutno najbolj uspešen in najbolj učinkovit izdelek za povečanje penisa na trgu.

Ni nam potrebno verjeti le na besedo. X-core prejema številne pohvale zaradi svoje hitro rastoče popularnosti in neverjetne učinkovitosti. X-core je navdušil celotno regijo in moški iz celega sveta so spoznali, da končno lahko nekaj naredijo v zvezi z velikostjo svojega penisa. 

Vsekakor razumemo skrb – nekateri drugi izdelki za povečanje penisa so s svojimi neizpolnjenimi obljubami in obupnimi rezultati naredili slab vtis in povzročili nezaupanje na trgu. Dobili ste njihov izdelek in nato… se ni nič zgodilo. Takšne zgodbe z X-core ne boste doživeli.

To se dandanes dogaja še bolj pogosto kot si mislite in zaradi tega trpijo vsa poštena podjetja in kvalitetni izdelki, saj celotna industrija kupcem izgleda kot jama polna kač, ki samo čakajo na svojo žrtev, da jo lahko ugriznejo, pojedo in nato izginejo v divjini. Ta sumljiva podjetja želijo le izkoristiti čim več nič hudega slutečih kupcev, na njih zaslužiti, nato pa zapreti poslovanje in izginiti z obzorja. Želimo da veste, da mi s tem nimamo nič. Mi vam želimo zgolj zagotoviti najbolj kvalitetne sestavine in izjemen izdelek, ki vam bo po nakupu pokazal, kaj pomeni pravo zadovoljstvo stranke. Po uporabi X-cora po nekaj tednih se boste tudi sami prepričali, da gre za vse prej kot prevaro.

Ustvarjalci izdelka X-core se razlikujemo v eni bistveni stvari od ostalih proizvajalcev izdelkov za rast penisa: Mi (po)skrbimo. Poskrbimo, da vidite in občutite željene rezultate. Poskrbimo, da se počutite bolj samozavestno v spalnici in s svojim spolnim življenjem na splošno. Poskrbeli smo že, da smo združili nekaj najučinkovitejših sestavin, ki vam pomagajo izpolniti vse te cilje. In poskrbeli smo tudi za 100% garancijo, ki vam bo omogočila, da brez kakršnegakoli strahu preverite, kaj lahko X-core stori za vas. Če ste torej vsaj malo zainteresirani, nimate prav nič za izgubiti. 

Gre za vedno bolj popularen izdelek (tudi v Sloveniji!), kar se nedvomno pozna pri številu naročil in seznamu stalnih strank. Večina strank je zadovoljna z učinki, končni rezultati pa so seveda odvisni od vsakega posameznika. Posamezne komentarje naših kupcev lahko najdete na naši spletni strani. 

Veseli nas, da imamo vedno več zadovoljnih kupcev, ki ponovno naročijo oziroma se nam oglasijo zaradi naročila večjih zalog za več mesecev. To je najboljši dokaz pravilnega delovanja izdelka, prav tako pa vam 14 dnevni reklamacijski rok v naši spletni trgovini vedno omogoča, da se nam oglasite v primeru nezadovoljstva. 

 

11. Ali lahko pričakujem boljše rezultate ob uporabi več kot enega obliža istočasno (znotraj 24 ur)?

Ne, rezultati oziroma učinek bo enak kot da bi zalepili samo en obliž vsakih 24 ur, kot piše v navodilih za uporabo. Količina sestavin v lepilu enega obliža je preverjena dnevna količina za doseganje pozitivnih rezultatov.

 

12. Ali lahko obliže X-Core uporabljam tudi če imam težave s prostato ali s pritiskom? 

Lahko ste popolnoma brez skrbi. Stranskih učinkov ni, saj obliži X-Core vsebujejo zgolj naravne sestavine. Gre za priznani evropski proizvod, ki ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize. Tudi nekatere naše stranke se srečujejo s podobnimi zdravstvenimi težavami, kar je najboljša potrditev varne uporabe oz. delovanja obližev X-Core.

 

13. Zakaj do sedaj še nisem slišal za X-Core?

X-core je bil več let v fazi raziskav in razvoja, saj smo le tako lahko implementirali in zagotovili najboljšo možno mešanico sestavin, ki skupaj najbolje delujejo na rast penisa. Zaradi tega je na voljo na trgu šele dobro leto, a je vseeno čez noč postal pravi hit pri vseh kupcih iz celega sveta. Naš produkt je rezultat večletnih skrbnih raziskav o moški anatomiji, strukturi penisa in spolnega zdravja. Lahko ste prepričani, da nismo uporabili nobene bližnjice pri oblikovanju tega revolucionarnega izdelka za povečavo penisa.

Medtem ko se ostala podjetja osredotočajo predvsem na masovno oglaševanje in trženje svojih produktov, smo mi raje pustili, da rezultati in kvaliteta X-cora govorijo sami zase. Raje vidimo, da se dober glas o X-coru širi od ust do ust med zadovoljnimi uporabniki, ki tako vedo, da ne bodo ostali razočarani. Pogovor z enim od uporabnikov X-core bo dovolj, da se boste lažje odločili glede tega, ali ga želite preizkusiti ali ne, saj boste iz prve roke slišali, kako se jim je izboljšalo spolno življenje ter hkrati tudi njihovo življenje na splošno.

Medtem ko je priljubljenost X-core največja v Evropi v Ameriki, so sestavine v njem pravzaprav precej redke, posebno v teh krajih. Čeprav si tudi sami želimo, da je izdelek na voljo vsem zainteresiranim uporabnikom, so zaloge omejene in jih zaradi velikega povpraševanja pogosto tudi zmanjka.

14. Ali mi lahko daste kakšen nasvet, kaj lahko še dodatno naredim za še boljše rezultate?

Med uporabo X-Core, vam bo ta brez kakršnihkoli drugih nasvetov ponudil izjemne izboljšave vašega spolnega zdravja, vključno s povečanjem spolnega nagona, libida, spolne energije in velikosti penisa. Dejansko pa obstaja nekaj stvari, ki jih lahko dnevno izvajate, da bi še izboljšali in pospešili rezultate, ki jih želite.

Za večino moških, ti nasveti niso potrebni. Preprosta uporaba X-Core je dovolj, da doživite neverjeten napredek v vašem spolnem življenju na zelo enostaven način. Ampak za 1% ali manj moških, ki potrebujejo malo več spodbude, da dobijo ugodne rezultate, je tukaj nekaj stvari, ki jih lahko poskusite.

Prvič, lahko poskusite z vajami za vaš penis med uporabo X-Core. Na primer, takoj ko nalepite nov obliž, lahko naredite nekaj razteznih vaj za vaš penis za izboljšanje krvnega pretoka. Za podroben opis vaj nam le pri naročilu napišite še vaš e-mail naslov, na katerega vam lahko pošljemo brezplačno e-knjigo z vajami za penis.

Drugič, lahko poskusite jesti hrano, bogato z živili, ki bodo omogočila izboljšanje vaših krvnih tokov in raven testosterona. Ta živila lahko kupite kjerkoli in lahko vključujejo borovnice, brokoli in celo ribe, kot je losos. Ta živila so del uravnotežene prehrane in vam pomagajo zagotoviti dovolj hranljivih snovi, ki jih vaše telo potrebuje, da pošlje še več krvi v vaš penisu in moda, kar zagotavlja večjo spodbudo za testosteron.

Tako kot smo navedli na začetku - ti nasveti niso potrebni za večino moških. Ob redni in pravilni uporabi obližev X-Core vsak dan bo to dovolj za zagotavljanje najboljših rezultatov pri 99% moških, ki ga uporabljajo.