Excite Man Strong je gel za boljšo cirkulacijo krvi in boljši občutek med spolnim odnosom, ob redni uporabi pa spodbudi, poveča in podaljša vaš penis.  

Prodajna stran: https://excitepovecanje.com/

*stavi sliku od Excite Strong (nova e-knjiga)

Pogosta vprašanja glede izdelka:

 

1. Založil sem navodila, ali mi jih lahko pošljete še enkrat?

2. Kakšna količina gela zadostuje za enkratno uporabo?

Ni potrebno pretiravati s količino (2-3 kapljice), pomembno je, da gel dobro vmasirate in razmažete po celotnem organu. 

V primeru, da z učinki niste 100 % zadovoljni po potrebi povečajte količino, ki bo odgovarjala vašemu organizmu. Brez skrbi - gre za kombinacijo naravnih sestavin, zato je uporaba popolnoma varna.

 

3. Ali se gel uporablja vsak dan?

Gel ni potrebno uporabljati vsak dan, uporablja se po potrebi. Največ strank ga uporablja 10-15 min pred spolnim odnosom ali samozadovoljevanjem. Približno toliko minut je potrebno, da sestavine v gelu reagirajo. 

Proizvajalec nam je svetoval naj se ga ne uporablja več kot enkrat dnevno.

 

4. Uporabljal sem po navodilih, rezultatov pa ni, kaj lahko naredim?

Vzrok tega je največkrat napačna količina ali napačen način uporabe. Povprečna količina je cca 2-3 kapljice, vendar vsekakor lahko v takem primeru varno preizkusite njegovo delovanje z malo večjo količino. Brez skrbi, sestavine so naravne, zato stranskih učinkov ni.

Pomembno je, da gel razmažete po celotnem organu. Prav tako je pomembno, da gel oz. njegove sestavine dobro vmasirate v kožo. Gel Excite Strong deluje cca 10-15 min po nanosu, pred tem pa bi morali opaziti blago spremembo v temperaturi, ki je dokaz pravilnega delovanja sestavin. 

Svetovali bi vam, da ponovno poskusite po zgornjih navodilih, v nasprotnem primeru pa se nam lahko seveda oglasite preko elektronske pošte ali telefona. 

V primeru reklamacije bo potrebno izpolniti reklamacijski obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani v pogojih poslovanja (https://www.loconatura.com/dtm/pogoji-poslovanja-dtm.pdf). Izpolnjen obrazec pošljete na naš naslov (zapisan na obrazcu), skupaj z izdelki. Po prejemu pošiljke se vam bo oglasila naša reklamacijska služba. 

S pomočjo gela Excite Strong boste poskrbeli za boljšo cirkulacijo krvi in boljši občutek med spolnim odnosom, ob redni uporabi pa bi sestavine morale spodbuditi, povečati in podaljšati vaš penis. Težko govorimo o konkretnih rezultatih (o centimetrih), saj so rezultati odvisni od vsakega posameznika. Bistveno je, da opazite pozitivno spremembo na svojem telesu. To bo dokaz pravilnega delovanja naših izdelkov in v tem primeru bi vam svetovali, da ponovno naročite in nadaljujete z uporabo, saj se je telo očitno navadilo in pozitivno sprejelo naravne sestavine v našem izdelku.

 

5. Po nanosu občutim spremembo temperature, zakaj?

Po parih minutah po nanosu gela lahko opazite rahlo rdečo kožo na penisu in ugoden občutek vročine, ki je nedvomno dokaz njegove učinkovitosti oziroma pravilnega delovanja sestavin. Po dodatnih parih minutah pa bi morali občutiti otrdelost vašega spolnega uda in povečano količino krvi v njem.

 

6. Je gel varen za partnerko?

Gel Excite Strong je dermatološko testiran izdelek in zato varen za uporabo pri obeh spolih. Gre za evropski proizvod, ki je zelo priznan v Zahodni Evropi, zaradi njegovega evropskega porekla pa ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize.

Pri uporabi pred spolnim odnosom je najbolj pomembno, da se gel dobro absorbira v vašo kožo, oz. da počakate, da se posuši. Po tem je uporaba popolnoma varna. Testirana formula je kompatibilna tudi s kondomi, ki jih lahko še naprej uporabljate med spolnim odnosom.

 

7. Lahko izdelek uporabljam namesto kontracepcije?

Izdelek ni kontracepcija, obvezno morate poskrbeti za ustrezno zaščito. Testirana formula sestavin je kompatibilna z vsemi vrstami kontracepcij, tudi s kondomi.

 

8. Je gel kompatibilen s kondomi?

Testirana formula gela je kompatibilna tudi s kondomi, ki jih lahko še naprej uporabljate med vašim spolnim odnosom.

 

9. Ali ga lahko uporabljam pri vseh spolnih odnosih? 

Gel lahko uporabljate pri vseh vrstah spolnih odnosov - oralnem, vaginalnem in analnem.

 

10. Kakšni so stranski učinki?

Stranskih učinkov ni, saj gel Excite Strong vsebuje zgolj naravne sestavine. Gel Excite Strong je dermatološko testiran izdelek in zato varen za uporabo pri obeh spolih. Gre za evropski proizvod, ki je zelo priznan v Zahodni Evropi, zaradi njegovega evropskega porekla pa ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize.

Pri uporabi pred spolnim odnosom je najbolj pomembno, da se gel dobro absorbira v vašo kožo, oz. da počakate, da se posuši. Po tem je uporaba popolnoma varna. Testirana formula je kompatibilna tudi s kondomi, ki jih lahko še naprej uporabljate med spolnim odnosom.

 

 

 

11. Katere sestavine vsebuje gel?

Sestavine v gelu so: Aqua (Water), Glycerin, Fructose, Hydrolyzed Collagen, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Propanediol, Ptychopetalum Olacoides Bark Extract*,Capsicum Frutescens (Chili Pepper) Fruit Extract*, Arginine, Sodium Hyaluronate, Menthol, Sodium Saccharin, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Propylene Glycol, Alcohol denat., Potassium Hydroxide, Aroma (Flavor), Sodium Gluconate, Phenoxyethanol.

 

12. Koliko ml vsebuje gel? 

Ena steklenička vsebuje 15 ml. Ni potrebno pretiravati s količino, dovolj je, da nanesete zgolj tanek sloj in ga dobro vmasirate v svoj spolni organ. 

13. Kakšni so rezultati? 

Že v prvem ali drugem tednu bi morali opaziti, da imate boljše erekcije (posledica boljšega krvnega pretoka), boljši občutek med spolnim odnosom, stranke pa nam pohvalijo tudi povečan libido in vzdržljivost. Erekcije se lažje dosežejo, so konkretnejše oziroma dlje časa trajajoče kot sicer. Po opisanih pozitivnih spremembah boste lahko opazili tudi spremembo glede velikosti in obsega vašega spolnega organa, seveda pa vam prijazno svetujemo, da imate realna pričakovanja glede povečave tkiva. 

14. Gre za dobro propagando ali izdelek resnično deluje?

Gre za vedno bolj popularen izdelek v Evropi (in Sloveniji!), kar se nedvomno pozna pri številu naročil in seznamu stalnih strank. Večina strank je zadovoljna z učinki, končni rezultati pa so seveda odvisni od vsakega posameznika. Nekatere komentarje naših kupcev lahko najdete na naši spletni strani. 

Vedno več je zadovoljnih kupcev, ki ponovno naročijo oziroma se nam oglasijo zaradi naročila večjih zalog. To je najboljši dokaz pravilnega delovanja izdelka, prav tako pa vam 14 dnevni reklamacijski rok omogoča, da se nam oglasite v primeru nezadovoljstva.

15. Koliko časa mi bo zdržala 1 steklenička? 

Ob redni uporabi po potrebi (vsak 3-4. dan oz 1-2x na teden) lahko računate na enomesečno uporabo. 

Po odpiranju je rok uporabe 6 mesecev. 

 

16. Koliko dolgo bo trajal učinek gela, ko ga nanesem na svoj spolni organ?

Povprečen čas delovanja je 45 min. Točen čas delovanja je odvisen od vsakega posameznika, njegovih let, aktivnosti, načina prehrane, itd. 

Po redni uporabi po navodilih lahko računate na trajne rezultate kar se tiče boljših erekcij, izboljšanega občutka med spolnim odnosom in pozitivne spremembe povezane s povečavo tkiva.

 

17. Ali lahko gel uporabljam tudi če imam težave s prostato ali pritiskom? 

Lahko ste popolnoma brez skrbi. Stranskih učinkov ni, saj gel Excite Strong vsebuje zgolj naravne sestavine. Gre za evropski proizvod, ki je zelo priznan v Zahodni Evropi, zaradi njegovega evropskega porekla pa ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize. Tudi nekatere naše stranke se srečujejo s podobnimi zdravstvenimi težavami, kar je najboljša potrditev varne uporabe oz. delovanja gela Excite Strong. 

18. Zakaj se gel Excite Strong ne prodaja v lekarnah?

Za prodajo v lekarnah se nismo odločili zaradi preprostega razloga - stroškov. Žal lekarne vzamejo veliki odstotek zase, tako da si zaradi njihove provizije enostavno ne moremo privoščiti medsebojnega sodelovanja. Na žalost nismo edino slovensko podjetje, ki ne mora konkurirati njihovim drugačnim pogojem, zato smo se odločili za prodajo izključno preko spleta. Seveda pa bomo v posebnih primerih vedno naredili izjemo in vam omogočili osebni prevzem pred našo poslovno stavbo - Železna cesta 16, 1000 Ljubljana.

 

19. Ali mi lahko daste kakšen nasvet, kaj lahko še dodatno naredim za še boljše rezultate?

Med uporabo Excite Strong, vam bo ta brez kakršnihkoli drugih nasvetov ponudil izjemne izboljšave vašega spolnega zdravja, vključno s povečanjem spolnega nagona, libida, spolne energije in velikosti penisa. Dejansko pa obstaja nekaj stvari, ki jih lahko dnevno izvajate, da bi še izboljšali in pospešili rezultate, ki jih želite.

Za večino moških, ti nasveti niso potrebni. Dosledna uporaba po navodilih je dovolj, da doživite neverjeten napredek v vašem spolnem življenju na zelo enostaven način. Ampak za 1% ali manj moških, ki potrebujejo malo več spodbude, da dobijo ugodne rezultate, je tukaj nekaj stvari, ki jih lahko poskusite.

Prvič, lahko poskusite z vajami za vaš penis med uporabo Excite Strong. Na primer, takoj ko nanesete gel, lahko naredite nekaj razteznih vaj za vaš penis za izboljšanje krvnega pretoka. Za podroben opis vaj nam le pri naročilu napišite še vaš e-mail naslov, na katerega vam lahko pošljemo brezplačno knjigico z vajami za penis.

Drugič, lahko poskusite jesti hrano, bogato z živili, ki bodo omogočila izboljšanje vaših krvnih tokov in raven testosterona. Ta živila lahko kupite kjerkoli in lahko vključujejo borovnice, brokoli in celo ribe, kot je losos. Ta živila so del uravnotežene prehrane in vam pomagajo zagotoviti dovolj hranljivih snovi, ki jih vaše telo potrebuje, da pošlje še več krvi v vaš penisu in moda, kar zagotavlja večjo spodbudo za testosteron.

Tako kot smo navedli na začetku - ti nasveti niso potrebni za večino moških. Ob redni in pravilni uporabi gela Excite Strong vsak dan bo to dovolj za zagotavljanje najboljših rezultatov pri 99% moških, ki ga uporabljajo.