Španska muha spada med ene izmed najbolj znanih afrodizijakov na svetu za popestritev spolnega življenja.

Prodajna stran: Ni (naročila samo preko elektronske pošte ali telefona)

 

Pogosta vprašanja glede izdelka:

1. Založil sem navodila, ali mi jih lahko pošljete še enkrat?

ubaci upute koje je ines poslala na mail

2. Kakšna količina gela zadostuje za enkratno uporabo?

Ni potrebno pretiravati s količino (5-15 kapljic), odvisno od vsakega posameznika. Največja dovoljena količina je 15 kapljic v 24 urah. 

 

3. Ali se španska muha uporablja vsak dan?

Lahko jo vsakodnevno uporabljate, vendar pazite na največjo dovoljeno količino - 15 kapljic v 24 urah! Največ kupcev špansko muho uporablja po potrebi oziroma približno 30 minut pred spolnim odnosom. Približno toliko minut je potrebno, da sestavine reagirajo in ste pripravljeni na dolge in vroče noči :) 

4. Uporabljal sem po navodilih, učinka pa ni, kaj lahko naredim?

V primeru, da ste do sedaj uporabljali manj kot 15 kapljic vam svetujemo da povečate količino. Za še močnejši učinek španske muhe vam predlagamo, da jo uporabite na spodnji strani jezika. Dosegli boste hitrejši oziroma večji učinek v primerjavi s klasično uporabo s pijačo ali sladkorjem. 

V vsakem primeru se nam lahko vedno oglasite preko elektronske pošte ali telefona.

 

5. Je izdelek varen?

Španska muha je testirani in priznani izdelek in zato varen za uporabo pri obeh spolih. Gre za evropski proizvod s poreklom iz Nizozemske, zato ga je pred prodajo potrebno še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize.

 

6. Lahko izdelek uporabljam namesto kontracepcije?

Izdelek ni kontracepcija, obvezno morate poskrbeti za ustrezno zaščito. Testirana formula sestavin je kompatibilna z vsemi vrstami kontracepcij.

 

7. Kakšni so stranski učinki?

Španska muha je odlična izbira za popestritev spolnega življenja brez stranskih učinkov. Gre za testiran izdelek za brezskrbno in varno uporabo pri obeh spolih. Zaradi njegovega evropskega porekla (Nizozemska) pa ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize.

Pri uporabi pred spolnim odnosom je seveda pomembno, da se oba partnerja strinjata z uporabo in se zavedata njenih posledic. 

 

8. Katere sestavine vsebuje španska muha?

Vsebuje etilakohol < 5 % vol.

9. Koliko ml vsebuje gel? 

Ena steklenička vsebuje 15 ml. 

10. Gre za dobro propagando ali izdelek resnično deluje?

Španska muha je svetovno priznan afrodizijak, zelo dobro znan v celotni Evropi (in Sloveniji!) Večina strank je zadovoljna z učinki, ki pa so seveda odvisni od vsakega posameznika in trenutnega razpoloženja. 

Najboljši dokaz njegovega pravilnega delovanja je njegova svetovna prepoznavnost in število naročil iz celega sveta. 

V vsakem primeru se nam lahko vedno oglasite preko elektronske pošte ali telefona, prav tako pa vam 14 dnevni reklamacijski rok omogoča, da se nam oglasite v primeru nezadovoljstva oziroma reklamacije izdelka.

11. Koliko časa mi bo zdržala 1 steklenička? 

1-2 meseca ob povprečni uporabi.

 

12. Koliko dolgo bo trajal učinek po sami uporabi?

Povprečen čas delovanja je 60 min. Točen čas delovanja je odvisen od vsakega posameznika, njegovih let, aktivnosti, trenutnega razpoloženja itd. 

 

13. Ali lahko gel uporabljam tudi če imam zdravstvene težave? 

Da, saj stranskih učinkov ni. Gre za evropski proizvod, ki je zelo priznan v Zahodni Evropi, zaradi njegovega evropskega porekla pa ga je potrebno pred prodajo še dodatno preizkusiti oziroma narediti dodatne teste in analize. Veliko naših strank se srečuje s podobnimi zdravstvenimi težavami, kar je najboljša potrditev varne uporabe oz. delovanja naravnih izdelkov v naši ponudbi.

14. Ali pomaga, da uporabim več kapljic kot piše v navodilih za uporabo?

To vam toplo odsvetujemo, saj lahko dosežete ravno obraten (neželen učinek). Pred uporabo je seveda pomembno, da se oba partnerja strinjata s samo uporabo in se zavedata njenih posledic. 

15. Ali lahko špansko muho uporabim skupaj z alkoholno pijačo?

Kljub naravnim sestavim vam priporočamo, da špansko muho uporabite z brezalkoholno pijačo ali sladkorjem. Vseeno pa opažamo, da vedno več strank uporablja afrodizijake (ne samo špansko muho) skupaj z alkoholnimi pijačami. Svetujemo vam varno in odgovorno uporabo.