Splošne informacije (dostava, diskretnost,...)

1. Podrobnejše informacije glede dostave:

Vse pošiljke v Sloveniji pošiljamo s Pošto Slovenije. Pošiljko vam bo dostavil uslužbenec Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam bo 1-2 dni po naročilu 100% diskreten paket dostavil na željen naslov. V kolikor vas v času prevzema ne bo na navedenem naslovu, vam bo v poštnem nabiralniku pustil obvestilo o pošiljki katero boste lahko prevzeli na svoji najbližji pošti. Rok za prevzem pošiljke je 15 dni. V kolikor ne uspete prevzete v omenjenem roku vas prosimo, da nas kontaktirate, da vam podaljšamo rok prevzema za dodatnih 15 dni.

Osebne prevzeme urejamo le izjemoma, na podlagi predhodnega dogovora. Za več informacij glede prevzema nas prosimo pokličite na številko 07 600 3005. Prevzem je možen zgolj v našem skladišču Železni cest 16 v Ljubljani.

2. Ali bodo ljudje vedeli, da sem naročil izdelek povezan z erotiko? 

V naši spletni trgovini izjemno cenimo vašo zasebnost in diskretnost. Ko naročite katerikoli izdelek iz naše ponudbe bo vaše naročilo in račun 100% diskretno in nihče ne bo izvedel zanj. Artikel in račun se nahajata v tesno zalepljeni škatli (v primeru naročila gela Excite) ali kuverti (v primeru naročila obližev X-Core), ki je nihče (tudi poštni uslužbenci) ne more/ne sme odpreti, preden jo vi dobite v roke. Na zunanji (vidni) strani pošiljke ni nikjer vidno kaj se nahaja v sami embalaži, na njej se nahaja le vaš naslov. Nihče razen vas ne bo vedel, da ste opravili nakup na naši spletni strani, saj menimo, da je tako najbolje za vse vpletene. Zagotavljamo vam, da nihče ne more niti posumiti kaj se nahaja v paketu, saj uporabljamo 100% diskretno embalažo. Upamo, da smo s tem odpravili vse pomisleke glede naročanja najboljšega artikla za povečanje penisa na trgu.

X-core vam bo dostavil uslužbenec Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam bo 1-2 dni po naročilu 100% diskreten paket dostavil na željen naslov in zaradi diskretnosti paketa tudi poštar ne bo vedel, kaj se nahaja v njem. V kolikor vas v času prevzema ne bo na navedenem naslovu, vam bo v poštnem nabiralniku pustil obvestilo o pošiljki, paket pa boste nato lahko prevzeli na svoji najbližji pošti. Tudi na pošti bo paket še vedno enako zapakiran in nihče ne bo vedel, kaj se v njem nahaja.

V kolikor ne želite, da vam poštni uslužbenec prihaja na domači naslov vam predlagamo, da izberete način pošiljanja "poštno ležeče". V tem primeru ne zapišemo vašega naslova (potrebujemo zgolj ime, priimek, točno poštno številko ali naslov želene pošte in vaš kontakt), poštar ne prihaja na vaš domači naslov in ne pusti obvestilo v vašem poštnem nabiralniku. Vašo pošiljko bo preprosto predal izbrani pošti, vi pa jo prevzamete v naslednjih 15 dneh. Informacije glede dostave na izbrano pošto boste prejeli po SMS sporočilu/elektronski pošti, seveda pa nas vedno lahko tudi pokličete ali kontaktirate preko elektronske pošte.


3. Kako poteka plačilo – ali lahko pride do zlorabe?

Plačilo vnaprej v naši spletni trgovini je možno, vendar ni potrebno. Poskrbeli smo za najbolj varno obliko plačila – artikel boste plačali šele, ko vam ga bo poštar izročil v roke, tako da nobena zloraba ni možna. Ni vam potrebno dajati številke svoje kartice ali plačevati vnaprej, saj ne želimo, da se kakorkoli obremenjujete s tem, pač pa plačate artikel šele ko ga dobite v roke.